Van már 1012-es topic is:-)
Szijja!
Nem valami pörgős napot választottál ki a tradelésre, de lehet, hogy fél három után nagyobb élet lesz itt is....
Longot itt még emlegethetsz, de a másik topicban nem szabad:-))
Üdv Mindenkinek!
Ez évben már nem akartam tradelni, de eddig bírtam. Úgy tűnik nem tudok lejönni a szerről. :-) Longol még valaki?
Erstés realtime-on belenéztem a 1012-be. Ki rántotta ennyire meg, Herceg, vagy Bud? :-DDD
És egy -150kt :D
Sziasztok!
Én is agyalok, hogy hova kéne raknom a shortokat, mert el kell mennem itthonról. Most úgy gondolkodom, hogyha töltjük a 20668-20700-as rés és nem fordul akkor már elég sanszos a további esés, szoval szerintem alá rakok kicsivel 20650-körül! Milyen ötlet? :)
Szívem szerint adnék rája mert Otiban nem van kraft,többi meg csak móka,de lehet elmarad,nyugodt hétvégét szeretnék....
Szintén zenész...
Lehet hogy helyet kell majd csinálnom a telefonban ha megindul az sms áradat, hogy az utolsó is beleférjen majd. :)
Szerk: Na végre bejutottam!
:))) siker:P
Probálkozz többször... Én is így jártam, aztán kaptam egyszerre vagy 10 SMS-t:)
oltás, mert nem tudok erstebe belépni, nem jön az sms :))
Telljes mértékben igazad van és jól tetted. Én már lélekben készülök a holnapi röfi vágásra. Du pakolás (egy kis pálesz kostolással egybekötve), reggel 6-kor szúrás...
Egyhelyben topogunk, és még daxlit sem követjük és a blueknál sincs semmi forgalom. Ez ilyen préntek..... egyenlőre:)
Több mint 10 percig nem volt kötés a listámban hatira...
Biztos ez is a T-Mobile miatt van :)
:) Grat! Idáig te vagy a legeredményesebb.
Hozol belőle este? :)
Sütöttem némi palacsintát,különböző ízekben,azt hiszem jobban tettem mint pozit nyitottam volna...
Nagyon haloványak vagyunk,azt is 0 forgalommal.
De ezek alapján idén nem sokan kapnak virgácsot...
Na majd vasárnap fény derül az igazságra. Amúgy nem csodálkoznék, ha Amerikában készülne olyan statisztika, hogy hány gyerek kapott virgácsot és hányan csokit. Aztán ez alapján kijönne egy szentiment mutató. :D