Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Bernit támadják a Szenát…

#166215 Sanguis

Bernit támadják a Szenátusban, még a támogatói közül is részben kritizálják. Csak akkor válsztják újra - már akik támogatják -, ha beleegyezik, hogy megnyirbált hatásköre lesz a FED-nek.

CNNMoney

Már ha érdekel valakit.

Re: Fxprosok!!!!!

#166209 kratya Előzmény: #166202

Ok :-)

Holnap megy a mail, mert bent hagytam a meló helyen.

Egyébként itthoni gépen tökéletesen látszik a különbség!!!!!!!!!!! :-)))))))))))

Király vagy!!!!!!!! :-)))))))))

#166202 archenius Előzmény: #166200

Legközelebb hamarabb hívj, és spórolsz egy laptopot.

Akciós áron érdekel a masina, majd megcsinálom magamnak. ;)

#166200 kratya Előzmény: #166193

Közben remélem megoldódott a probléma, választ kaptam rá.

Köszi Zoli! :-)

Fxprosok!!!!!

#166193 kratya

Kérdezném hogy másnál is akadt-e ma az Fxpro, vagy csak én vagyok valamiért szerencsétlen.

A nagy bajom az hogy már az Ekb döntés előtt is akadozott. Kb 13.30-tól 15.15-ig folyamatosan.

1,8-as proci, és 2 gb belső memória van benne.

Semmi nem fut melette, csak oanda, és nyitot weblap, valamint egy Kaspersky

Egyszerűen mintha lefagyna a szerver másodpercekre :-(((((

A laptopom bánta, mert szét vertem idegességemben, és egyszerűen nem értem hogy mi van.

Az adat forgalom jelzője pedig 4000/200 kb/sec mutaott, aminek bőven jónak kéne lennie!!!!

:-((((((((((((

Valaki más is tapasztalta, vagy, csak engem szívattak? :-(((((((((

Re: nincs cím

#166191 Sanguis Előzmény: #166184

Ezt feltételezni!! Nem szép dolog.:) Berni megmondta, hogy ilyesmi nincs, punktum.:)

#166175 Sanguis Előzmény: #166171

Örökké, amíg az érdekük úgy kívánja.:)

Berninek abban igaza van, hogy nem kötelező USA-t majmolni. Európa nyugodtan eshetne, nem kötelező lufit fújni. Ha nem az usákok veszik ész nélkül az EU részvénypiacokat.:) Ami Berni szerint ugye elképzelhetetlen.:))

#166171 Bakiba Előzmény: #166168

Az EU egy vicces képződmény, tele macskákkal meg kutyákkal. Meddig tart a barátság? Valami azt súgja addig amíg tele a has, mostanában viszont mintha korgásokat hallanék.

#166170 Amatoregy Előzmény: #166168

Van egy régi (indián) mondás:

Ha tudni akarod, hogy mennyi az idő, csak egy embert kérdezz meg.

Pár államnak érdeke lehet (nettó befizetők), hogy gyengébb legyen az eur. A maradék meg a túlélésért küzd....

#166168 Sanguis Előzmény: #166167

Siránkoznak az EU zóna Pü. miniszterei, az erős EUR miatt, de nem fognak össze egy összehangolt intervenció erejéig.

#166167 Bakiba Előzmény: #166166

Ebben igazad van, de hát ahogy Virág elvtárs mondta: ja kérem az élet nem egy habos torta:))

#166162 Bakiba Előzmény: #166159

Gyuri ezen már senki nem nevet, max. kínunkba vicsorgunk és az messziről úgy néz ki mintha vigyorognánk:((

Különben meg soha nem érdekelte őket a világ,m kivéve ha biznic volt benne. Soroljam a dolgokat.......

#166160 banyaiz Előzmény: #166159

Kínával előbb-utóbb összebalhéznak gyenge dollár, és vezető szerep miatt, bár azok meg veszik nyersanyagokat olcsó pénzen egyelőre köszönik ők is jól vannak, EU meg csak sodródik, pénznyomdát is később kezdtük, de ez van ezt kell szeretni.

Elég sérülékeny azért még ez az egész, 2010 is érdekes év lesz. :D

#166159 Sanguis Előzmény: #166156

Én ezen nem tudok nevetni, szerintem a gyerekeink sem fognak, ha ezt így folytatják.