nagy titiok, h mi volt az ok?
hátha más is így jár :)
nagy titiok, h mi volt az ok?
hátha más is így jár :)
Lehet tudni? Engem munkahelyen dobál ki a demo folyamatosan. Itt nézek realokat.
Bernit támadják a Szenátusban, még a támogatói közül is részben kritizálják. Csak akkor válsztják újra - már akik támogatják -, ha beleegyezik, hogy megnyirbált hatásköre lesz a FED-nek.
CNNMoney
Már ha érdekel valakit.
Ok :-)
Holnap megy a mail, mert bent hagytam a meló helyen.
Egyébként itthoni gépen tökéletesen látszik a különbség!!!!!!!!!!! :-)))))))))))
Király vagy!!!!!!!! :-)))))))))
Legközelebb hamarabb hívj, és spórolsz egy laptopot.
Akciós áron érdekel a masina, majd megcsinálom magamnak. ;)
Közben remélem megoldódott a probléma, választ kaptam rá.
Köszi Zoli! :-)
Kérdezném hogy másnál is akadt-e ma az Fxpro, vagy csak én vagyok valamiért szerencsétlen.
A nagy bajom az hogy már az Ekb döntés előtt is akadozott. Kb 13.30-tól 15.15-ig folyamatosan.
1,8-as proci, és 2 gb belső memória van benne.
Semmi nem fut melette, csak oanda, és nyitot weblap, valamint egy Kaspersky
Egyszerűen mintha lefagyna a szerver másodpercekre :-(((((
A laptopom bánta, mert szét vertem idegességemben, és egyszerűen nem értem hogy mi van.
Az adat forgalom jelzője pedig 4000/200 kb/sec mutaott, aminek bőven jónak kéne lennie!!!!
:-((((((((((((
Valaki más is tapasztalta, vagy, csak engem szívattak? :-(((((((((
Ezt feltételezni!! Nem szép dolog.:) Berni megmondta, hogy ilyesmi nincs, punktum.:)
Örökké, amíg az érdekük úgy kívánja.:)
Berninek abban igaza van, hogy nem kötelező USA-t majmolni. Európa nyugodtan eshetne, nem kötelező lufit fújni. Ha nem az usákok veszik ész nélkül az EU részvénypiacokat.:) Ami Berni szerint ugye elképzelhetetlen.:))
Az EU egy vicces képződmény, tele macskákkal meg kutyákkal. Meddig tart a barátság? Valami azt súgja addig amíg tele a has, mostanában viszont mintha korgásokat hallanék.
Van egy régi (indián) mondás:
Ha tudni akarod, hogy mennyi az idő, csak egy embert kérdezz meg.
Pár államnak érdeke lehet (nettó befizetők), hogy gyengébb legyen az eur. A maradék meg a túlélésért küzd....
Siránkoznak az EU zóna Pü. miniszterei, az erős EUR miatt, de nem fognak össze egy összehangolt intervenció erejéig.
Ebben igazad van, de hát ahogy Virág elvtárs mondta: ja kérem az élet nem egy habos torta:))
Igaz Csaba, csak ez a tehetetlenség az EU részéről kiakaszt.:)
Gyuri ezen már senki nem nevet, max. kínunkba vicsorgunk és az messziről úgy néz ki mintha vigyorognánk:((
Különben meg soha nem érdekelte őket a világ,m kivéve ha biznic volt benne. Soroljam a dolgokat.......
Kínával előbb-utóbb összebalhéznak gyenge dollár, és vezető szerep miatt, bár azok meg veszik nyersanyagokat olcsó pénzen egyelőre köszönik ők is jól vannak, EU meg csak sodródik, pénznyomdát is később kezdtük, de ez van ezt kell szeretni.
Elég sérülékeny azért még ez az egész, 2010 is érdekes év lesz. :D
Én ezen nem tudok nevetni, szerintem a gyerekeink sem fognak, ha ezt így folytatják.
amcsik? :D nekik a világ USA, nagyon nacionalista népség vsz.