Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sciennet

Re: ScienNet-sztori: a beszédhibás Dzsó bácsi meséje

#174320 Kissherceg Előzmény: #174314

háát ez az, sokm adár volt a cégben, meg ügyeskedő kis csíra, pedig alapötlet nem rossz. Ingyen vót, tanulság :)

#174314 BudFox Előzmény: #174310

én mérlegeltem mikor kijött hozzám az a két beszervező ember....már az alap kereszt-kérdésekre se tudtak válaszolni, amit egy átlag vállalkozó feltehet bármikor .-)))

elhajtottam őket..még a nyáron..

meg aztán a Lyoness se működött egyik ismerősömnél se..leinformáltam ...akkor nálam se vált volna be... humbug.

Ja igen..az a kereszt kérdés amit feltettem nekik pedig ez volt...itt fagyott le mindkét ügynök :

" Ha az én boltomban már eleve olcsón árulom a termékemet, olcsóbban mint máshol az önök akciójával együtt..akkor nekem miért érné meg belépni a rendszerükbe ?"

#174310 Kissherceg Előzmény: #174306

látom igazi sikerélmény neked :))) csak ezzel a hozzáállással microsoftba se szálltál volna be 25évvel ezelőtt :)))

egyébként sztm minden lehetőséget meg kell vizsgálni és mérlegelni. 0kockázattal főleg :)

#174306 BudFox Előzmény: #168296

Na ugye mondtam hogy csődbe fog menni az e pilótajáték is...humbug volt az egész :-))

#174304 GáborGábor Előzmény: #174293

" ...fogyasztók pénzét nem lehet még egyszer megadóztatni , hiszen már egyszer leadózott jövedelem volt. Ezt persze kommunikálnunk kell, hogy konkrétan kiszámítható legyen..."

Itthon? Dehogynem lehet ...

Soroljak példákat?

Szüleid építettek házat? Megörökölted? Eladnád? Hányszor is fizetsz a szüleid adózott pénzén épült háza után, mire az értékéhez juthatsz? Mivel nem lakod, mert van sajátod, ami ez által nem is a tiéd, mint ahogyan nem a tiéd az örökséged sem?

:/

Természetesen, Beszédhibás Dzsó Bácsi a valódi címzett ...

#174293 Kissherceg Előzmény: #168296

Tisztelt reményvesztett Törzsvásárló!

Ön döntéséhez hasonlóan még 80.000 fő csatlakozott csak az általam elindított budapesti csoporthoz, akik reménykedtek a Sciennet által kommunikált előnyökben, mely remény egyetlen ismert személy a "cégtulajdonosi körből", miatt szertefoszlott.

Kimutathatóan csak a mi csoportunk 2008. július-2009. június között 4 milliárd Ft forgalmat hozott, a jutalék újabb visszaforgatásával, azaz újabb foglalózásával együtt. A Média szerint 1,6 milliárdot a Vámhatóság lefoglalt adócsalás gyanúja miatt.

Ha foglalózott, akkor ez az Ön pénze is!

Van remény, hogy megfelelően szakértő kezekbe kerüljön, az elszenvedett veszteségünk ügye!!!

A cég egyik vezetője egyoldalúan változtatott a szerződési feltételeken, ha ezt tudjuk, akkor nem fizetünk be ennyi foglalót.

Rendezvényen elhangzott, hogy a rendszer egy magas pozíciójú vezetőjének nagyjából sikerült levásárolnia a foglalóját.

A megtévesztett fogyasztók pénzét nem lehet még egyszer megadóztatni , hiszen már egyszer leadózott jövedelem volt. Ezt persze kommunikálnunk kell, hogy konkrétan kiszámítható legyen a Sciennet adótartozása.

Először tehát az igényeket kell benyújtani, hogy a Sciennet adótartozása megállapítható legyen.

Felelősséget vállalva MINDENKIÉRT, aki Sciennet károsult lett , lépéseket tettem a jogi háttér és érdekképviselet megteremtése érdekében.

Éppen ezért egy cég bejegyzése van folyamatban, amely ezt az ügyet fogja képviselni, három egyéni ügyvéd bevonásával. Weboldalon lehet majd igénybejelentést tenni a befizetett foglalóra, amit időben jelzek.

Célom, hogy Csoportunk Tagjai, a rendelkezésünkre álló, minden lehetőség felhasználásával, elsők között juthassanak hozzá a pénzükhöz és visszanyerjék a hitüket abban, hogy eredeti céljuk jó volt, és ha a Sciennet nem is volt megfelelő eszköz a megvalósításához, ne adják fel soha azon gondolataikat, miszerint vannak még megfelelő és tisztességes üzletek, jó szándékú vezetők, Akikkel közösen el tudják érni pontosan azt a jólétet, amit megálmodtak maguknak, és amely sok embernek már sikerült hasonló rendszerekben.

Karácsony alkalmával sok szeretettel gondolok Mindenkire, különösképpen azokra , akik "gazdagodás" helyett elszegényedett helyzetben vannak és számlafizetési gondokkal küzdenek.

Pontosan tudom, hogy ez mit jelent, ÉN ismerem ezt az állapotot töviről hegyire.

Új erőt és lendületet kell venni, én is ezt teszem.

Bár sokkal óvatosabb vagyok minden üzlettel, találtam olyat, amivel túléljük ezt a lehetetlennek tűnő helyzetet, és győztesek leszünk, ahogyan eredetileg terveztük.

Bármilyen kéréssel szívesen állok rendelkezésre.

ScienNet-sztori: a beszédhibás Dzsó bácsi meséje

#167036 Zabás

ScienNet-sztori: a beszédhibás Dzsó bácsi meséje

http://www.mfor.hu/cikkek/ScienNet_sztori__a_beszedhibas_Dzso_bacsi_meseje.html

"Az már egy-két éve is gyanítható volt, hogy csak idő kérdése, mikor figyelnek fel a hatóságok Dzsó bácsira. Bár most így végiggondolva van egy olyan érzésem, hogy ő inkább Zsolt bácsi, csak túl gyorsan hadarta el a nevét a telefonban, amikor bemutatkozott. Mfor.hu-szubjektív."

Re: nincs cím

#165104 Kissherceg Előzmény: #165099

Leinemannak sztm egy legális üzlete nem volt, nézd meg a fejét. :)) Érdekes, hogy az elvileg tulaj csóka nevét sehol sem említik, minjárt felveszem wiwen a ****it :))

#165099 Robag Előzmény: #165095

Leinemann már MBI-s korában is szuper verdákkal vágott fel, hogy mutassa, milyen jól megy az üzlet.

#165095 Kissherceg Előzmény: #165092

a felső körrel viszont kiváncsi vagyok mi lesz, mert X6, A8, Porschek stb szépen álldogáltak szeánszokon...

#165092 Kissherceg Előzmény: #165078

~420.000 ember, ~ 11.000 cég kb, sztm min. 100.000 befizetett embör van, de erről nincs pontos adatom. Maga az ötlet jó volna, és legális keretek között is működtethető, tehát magyar cég alatt is lehetne ilyet csinálni totál leálisan. Persze akkor nem 3év alatt lesz néhány milliárdod :)

#165088 Kissherceg Előzmény: #165071

biztos jó ügyvéd, de akiket eddig képviselt, azokhoz kötöm, ezért nem tombol a népszerűsége :)

#165078 Hibaz Előzmény: #165058

Nevetséges,hogy a gengszterváltás után 20 évvel még be lehetett szivatni 400.000 vállalkozást........

Ez a nép nem is érdemli meg,hogy fennmaradjon......

#165071 hosszhuszár Előzmény: #165065

Gyerek korom óta ismerem :)))

Képviselt már minket is.......

N,a még mielőtt bárki rosszra gondolna, egy nyaraló adás-vételt bonyolított az öregemnek, kb 31 évé :))))

Voltam nála egyszer az öreggel, 9-10 évesen....:)))

#165066 Kissherceg Előzmény: #165065

elvileg arról volt szó, hogy ő lesz. Tvben nem láttam az interjút velük, csak elég neves ügyekben szerepelt a csóka arra emlékszem...

#165061 Kissherceg Előzmény: #165053

jahh ez a sztár ügyvéd érdekes embereket védett.. Akiknek ez az ember az ügyvéde az bűn cselekményt követett el, csak még pénzes is... Lásd a bodza szedőket is..

Tényleg a megfelelő ember :)