Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: ScienNet-sztori: a beszédhibás Dzsó bácsi meséje

Kissherceg Előzmény: #168296

Tisztelt reményvesztett Törzsvásárló!

Ön döntéséhez hasonlóan még 80.000 fő csatlakozott csak az általam elindított budapesti csoporthoz, akik reménykedtek a Sciennet által kommunikált előnyökben, mely remény egyetlen ismert személy a "cégtulajdonosi körből", miatt szertefoszlott.

Kimutathatóan csak a mi csoportunk 2008. július-2009. június között 4 milliárd Ft forgalmat hozott, a jutalék újabb visszaforgatásával, azaz újabb foglalózásával együtt. A Média szerint 1,6 milliárdot a Vámhatóság lefoglalt adócsalás gyanúja miatt.

Ha foglalózott, akkor ez az Ön pénze is!

Van remény, hogy megfelelően szakértő kezekbe kerüljön, az elszenvedett veszteségünk ügye!!!

A cég egyik vezetője egyoldalúan változtatott a szerződési feltételeken, ha ezt tudjuk, akkor nem fizetünk be ennyi foglalót.

Rendezvényen elhangzott, hogy a rendszer egy magas pozíciójú vezetőjének nagyjából sikerült levásárolnia a foglalóját.

A megtévesztett fogyasztók pénzét nem lehet még egyszer megadóztatni , hiszen már egyszer leadózott jövedelem volt. Ezt persze kommunikálnunk kell, hogy konkrétan kiszámítható legyen a Sciennet adótartozása.

Először tehát az igényeket kell benyújtani, hogy a Sciennet adótartozása megállapítható legyen.

Felelősséget vállalva MINDENKIÉRT, aki Sciennet károsult lett , lépéseket tettem a jogi háttér és érdekképviselet megteremtése érdekében.

Éppen ezért egy cég bejegyzése van folyamatban, amely ezt az ügyet fogja képviselni, három egyéni ügyvéd bevonásával. Weboldalon lehet majd igénybejelentést tenni a befizetett foglalóra, amit időben jelzek.

Célom, hogy Csoportunk Tagjai, a rendelkezésünkre álló, minden lehetőség felhasználásával, elsők között juthassanak hozzá a pénzükhöz és visszanyerjék a hitüket abban, hogy eredeti céljuk jó volt, és ha a Sciennet nem is volt megfelelő eszköz a megvalósításához, ne adják fel soha azon gondolataikat, miszerint vannak még megfelelő és tisztességes üzletek, jó szándékú vezetők, Akikkel közösen el tudják érni pontosan azt a jólétet, amit megálmodtak maguknak, és amely sok embernek már sikerült hasonló rendszerekben.

Karácsony alkalmával sok szeretettel gondolok Mindenkire, különösképpen azokra , akik "gazdagodás" helyett elszegényedett helyzetben vannak és számlafizetési gondokkal küzdenek.

Pontosan tudom, hogy ez mit jelent, ÉN ismerem ezt az állapotot töviről hegyire.

Új erőt és lendületet kell venni, én is ezt teszem.

Bár sokkal óvatosabb vagyok minden üzlettel, találtam olyat, amivel túléljük ezt a lehetetlennek tűnő helyzetet, és győztesek leszünk, ahogyan eredetileg terveztük.

Bármilyen kéréssel szívesen állok rendelkezésre.