Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Találkozós szervezgetős

Találkozó

#163811 Mercurius

Sziasztok!

Hölgyeim és Uraim, lefoglaltam az asztalt a Paulaner Sörházba, péntek (4.-e) 19 órára.

A banán (alakú/nevű) asztal lesz a mienk, de a Stocklandyardot is bemondtam.

Ha a bevásárlóközpontból jöttök be, akkor ez a bejárathoz nagyon közel (szemben) van, ha az utcáról akkor messze.

http://www.paulanersorhaz.hu/

A MOMPARK az Alkotás út 53. szám alatt található, a Déli PU. és a BAH csomópont között van. (Tömegközlekedéssel 61-es villamos (Csörsz utca megálló).

A Söröző pedig a legfelső emeleten.

Re: Tali

#163498 Robag Előzmény: #163496

Na látom, jó kis OFF hullámot indítottam el. :)

Nekem is erőltetettnek tűnt a kampány, de az ellen-kampány legalább annyira összeesküvés elmélet szagúan túlzó fogalmazást alkalmazott.

Ha már itt tartunk, egy kis történeti visszatekintés az influenza vírustörzsek alakulásáról:

http://www.sg.hu/cikkek/70689/a_h1n1_tol_a_h1n1_ig

Bocs, ha már volt...

#163496 Csokigyáros Előzmény: #163493

Mindennek a PR az alfája és omegája... ha jövőre is hasonló marketing felületet kap, akkor biztos... ha még lesz benne ennyi pénz...

#163495 Amatoregy Előzmény: #163493

Sőt mivel átalakul a most oltottakat is újra kell oltani az idén..

Reggeli program:

- feles

- fogmosás

- legújabb oltás...

#163493 lackok Előzmény: #163491

Nekem az a nagy talány, hogy mostantól minden évben el lehet majd adni ennyi oltást ennyi embernek?

Hátralévő életünkben minden évben oltunk, hogy ne rezegjen a lábunk egy vírus miatt?

Mert gondolom a vírus elteszi magát jövőre is...

#163491 Csokigyáros Előzmény: #163488

Igen, állítólag éppen ezért késleltetett hatása van... :))))

eddig a 6 Millióból csak 1,8 Millát sikerült elsütni, pedig már kapott az összes elítélt, sőt már a hajléktalanok is... :)))

Viccet félretéve tudom hogy nem könnyű dönteni benne, és úgy kell dönteni, hogy az megnyugvást hozzon...

#163488 Robag Előzmény: #163487

:) Az már elég régóta hullik. :)

De viccet félretéve, eddig semmilyen negatív hatását nem tapasztaltuk az oltásnak. Sokáig filóztam rajta, kivártuk amíg pár ismerős túlélte az oltást, aztán rászántuk magunkat.

#163482 Robag Előzmény: #163480

Úgy lett volna, de végül mégis lesz a cégnél. Többségünk már ojtva vagyon.