Az a múlté ...
:)
Az a múlté ...
No persze, kicsit többel, arasznyi szakállal ...
M16ossal jösz? :D
Bár nem jelöltem részvételem, mégis lehet, előfordulok ...
Meg fogtok ismerni.
köszi szépen, isten áldjon vagy rényi egy 5000es genesissel :D
Sziasztok!
Hölgyeim és Uraim, lefoglaltam az asztalt a Paulaner Sörházba, péntek (4.-e) 19 órára.
A banán (alakú/nevű) asztal lesz a mienk, de a Stocklandyardot is bemondtam.
Ha a bevásárlóközpontból jöttök be, akkor ez a bejárathoz nagyon közel (szemben) van, ha az utcáról akkor messze.
A MOMPARK az Alkotás út 53. szám alatt található, a Déli PU. és a BAH csomópont között van. (Tömegközlekedéssel 61-es villamos (Csörsz utca megálló).
A Söröző pedig a legfelső emeleten.
Na látom, jó kis OFF hullámot indítottam el. :)
Nekem is erőltetettnek tűnt a kampány, de az ellen-kampány legalább annyira összeesküvés elmélet szagúan túlzó fogalmazást alkalmazott.
Ha már itt tartunk, egy kis történeti visszatekintés az influenza vírustörzsek alakulásáról:
http://www.sg.hu/cikkek/70689/a_h1n1_tol_a_h1n1_ig
Bocs, ha már volt...
Mindennek a PR az alfája és omegája... ha jövőre is hasonló marketing felületet kap, akkor biztos... ha még lesz benne ennyi pénz...
Sőt mivel átalakul a most oltottakat is újra kell oltani az idén..
Reggeli program:
- feles
- fogmosás
- legújabb oltás...
Nekem az a nagy talány, hogy mostantól minden évben el lehet majd adni ennyi oltást ennyi embernek?
Hátralévő életünkben minden évben oltunk, hogy ne rezegjen a lábunk egy vírus miatt?
Mert gondolom a vírus elteszi magát jövőre is...
Tudsz eladót? Veszek.. :))
Igen, állítólag éppen ezért késleltetett hatása van... :))))
eddig a 6 Millióból csak 1,8 Millát sikerült elsütni, pedig már kapott az összes elítélt, sőt már a hajléktalanok is... :)))
Viccet félretéve tudom hogy nem könnyű dönteni benne, és úgy kell dönteni, hogy az megnyugvást hozzon...
:) Az már elég régóta hullik. :)
De viccet félretéve, eddig semmilyen negatív hatását nem tapasztaltuk az oltásnak. Sokáig filóztam rajta, kivártuk amíg pár ismerős túlélte az oltást, aztán rászántuk magunkat.
És nem hullik még a hajatok??? :)
Úgy lett volna, de végül mégis lesz a cégnél. Többségünk már ojtva vagyon.
Azok nem elmaradnak a H1N1 miatt??? :)
Merc nem biztos, többiek igen.