Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hibák

Re: nincs cím

#177480 Kukkorica Előzmény: #177468

Sziasztok, nagyjából a kezdetek óta olvasgatlak benneteket, de ezen kívül más hibát nem találtam :)

"amikor ráviszem az egeret arra, hogy mire válaszolt valaki, a flash banner eltakarja a szöveget."

idióta reklámokat látok …

#177462 -sabe

idióta reklámokat látok a felül, oldalt, és a fórum szövegében is.

amikor ráviszem az egeret arra, hogy mire válaszolt valaki, a flash banner eltakarja a szöveget.

Más nevében bejelentkezési hiba

#177455 admin

Más nevében bejelentkezési hiba

A hibát remélem megoldotta a ma esti változtatás a szerveren (látogatói munkamenet kezelés memóriából fájlokba áttevése)

a hosszabb beírás elküld…

#163097 Ibiza

a hosszabb beírás elküldéskor teljesen eltünik...

Lehet -sőt szinte biztos…

#163068 Csusza

Lehet -sőt szinte biztos-, hogy volt már:

Válasz PÜ elküldése után nem lehetne, hogy az üzeneteimhez dobjon vissza a fórum, és nem annak a személyes profiljához, akinek küldtem a PÜ-t?

A másik állandó nyavalyám pedig, hogy ha túl lassan készül el egy PÜ, akkor elküldésnél egy darab nagy semmi érkezik meg az áldozathoz. (de lehet, hogy hsz-nél is így van)

Emiatt állandóan mentegetni kell, meg elküldés után visszamenni az üzenetekhez (ami ugye nem is olyan ecccerű az előző gond miatt) és ellenőrizni, hogy megkapta-e a páciens.

Ezek nem gyógyíthatók esetleg?

(vagy simán csak húzzak a 3,14csába a siránkozásommal?)

;-)

Re: gg

#155041 Amatoregy Előzmény: #150445

én is szoktam kérni egész alakos (fürdőruhás képeket) a női jelentkezőktől.

Lehet itt is be kellene ezt vezetni a hölgy regisztrálók esetében... :D

Ez nem hiba, csak egy ké…

#155039 Zabás

Ez nem hiba, csak egy kérdés!

Hogyan lehet blogot törölni?

Re: gg

#150445 Csusza Előzmény: #150176

Szerintem egyszerűen Herceg büntetett minket fórummegvonással a sok offolás miatt...

:-D

Ui: ha venni/bérelni kell szervert, én hajlandó vagyok akár ésszerű tagdíjat is pengetni (gondolom mások is)

Ebben az esetben természetesen alapkövetelmény, hogy az oldalon legyenek végre pucérnős képek is!

(ne csak azok a kusza csártok, számok, meg mittudomén miféle teknikai izék, amik csak összezavarnak...)

RSS

#146007 Kezdolap

Az RSS hírek között beragadt a legfelső hír (Hatalmas pofont kapott az OTP - technikai elemzés).

#139264 ilonka Előzmény: #139180

tudom.....én még egyszer sem rontottam el,tény,hogy oda lehet rá figyelni( de miért kéne?:-)).....viszont rengetegszer majdnem....és logikátlan így,ez egyértelmű....szal ha megoldható vhogy,az sokkal felhasználóbarátabb lenne,nekem legalábbis egy másol -beilleszt -vissza-válasz erré-vel kevesebb üzenetenként:-))))))))

jah és mennyi vicces üzit kaptam így barátoktól már véletlenül :-))))

#139180 matgab Előzmény: #139155

be lehet állítani, hogy az összes barátodnak küldöd, vagy csak annak az egynek...Csak figyleni kell.