Sziasztok, nagyjából a kezdetek óta olvasgatlak benneteket, de ezen kívül más hibát nem találtam :)
"amikor ráviszem az egeret arra, hogy mire válaszolt valaki, a flash banner eltakarja a szöveget."
Sziasztok, nagyjából a kezdetek óta olvasgatlak benneteket, de ezen kívül más hibát nem találtam :)
"amikor ráviszem az egeret arra, hogy mire válaszolt valaki, a flash banner eltakarja a szöveget."
sajnos minket is elért a gazdasági válság, ezért kerültek elhelyezésre.
idióta reklámokat látok a felül, oldalt, és a fórum szövegében is.
amikor ráviszem az egeret arra, hogy mire válaszolt valaki, a flash banner eltakarja a szöveget.
Más nevében bejelentkezési hiba
A hibát remélem megoldotta a ma esti változtatás a szerveren (látogatói munkamenet kezelés memóriából fájlokba áttevése)
Lehet -sőt szinte biztos-, hogy volt már:
Válasz PÜ elküldése után nem lehetne, hogy az üzeneteimhez dobjon vissza a fórum, és nem annak a személyes profiljához, akinek küldtem a PÜ-t?
A másik állandó nyavalyám pedig, hogy ha túl lassan készül el egy PÜ, akkor elküldésnél egy darab nagy semmi érkezik meg az áldozathoz. (de lehet, hogy hsz-nél is így van)
Emiatt állandóan mentegetni kell, meg elküldés után visszamenni az üzenetekhez (ami ugye nem is olyan ecccerű az előző gond miatt) és ellenőrizni, hogy megkapta-e a páciens.
Ezek nem gyógyíthatók esetleg?
(vagy simán csak húzzak a 3,14csába a siránkozásommal?)
;-)
én is szoktam kérni egész alakos (fürdőruhás képeket) a női jelentkezőktől.
Lehet itt is be kellene ezt vezetni a hölgy regisztrálók esetében... :D
hmm erre Én is nyitott vagyok, lehet profilt módostunk :D
Szerintem egyszerűen Herceg büntetett minket fórummegvonással a sok offolás miatt...
:-D
Ui: ha venni/bérelni kell szervert, én hajlandó vagyok akár ésszerű tagdíjat is pengetni (gondolom mások is)
Ebben az esetben természetesen alapkövetelmény, hogy az oldalon legyenek végre pucérnős képek is!
(ne csak azok a kusza csártok, számok, meg mittudomén miféle teknikai izék, amik csak összezavarnak...)
szerver szolgáltatónál van a gond :(
No mi történt az oldallal?
Az RSS hírek között beragadt a legfelső hír (Hatalmas pofont kapott az OTP - technikai elemzés).
tudom.....én még egyszer sem rontottam el,tény,hogy oda lehet rá figyelni( de miért kéne?:-)).....viszont rengetegszer majdnem....és logikátlan így,ez egyértelmű....szal ha megoldható vhogy,az sokkal felhasználóbarátabb lenne,nekem legalábbis egy másol -beilleszt -vissza-válasz erré-vel kevesebb üzenetenként:-))))))))
jah és mennyi vicces üzit kaptam így barátoktól már véletlenül :-))))
be lehet állítani, hogy az összes barátodnak küldöd, vagy csak annak az egynek...Csak figyleni kell.