Regisztráció Elfelejtett jelszó

Utazás

Re: Róma

#211917 Alex74 Előzmény: #211910

A fentieken kívül azt mondanám, hogy nekem nem álmaim hotele volt - sőt - de 2 napra ár/érték arányban megfelelt. Az én szobámhoz nem volt fürdőszoba, csak a folyosón egy közös.

Nem ismerem az igényeidet, de 2 éve amikor kerestünk, ez volt az egyik legjobb á/é arányú hely.

Érdemes elolvasni a kommenteket a szállodákról. Én általában nem csak a skyscanneren olvasom, hanem az összes másik keresőoldalon is.

Személy szerint az NH hoteleket szeretem, mert üzletpolitikájuk miatt nyáron rettentően olcsó és negyon jó a színvonal (4*-hoz képest). Tavaly augusztusban reggelivel 2 főre Las Palmasban kb. 12.000 Ft-nak megfelelő eurót fizettünk.

Ellenben a Tulip Inn lánc nem annyira bejövős.

De Te itt olcsó szállást kerestél, ezért ajánlottam tapasztalati úton az Operát :o)

#211912 Alex74 Előzmény: #211901

Meg is van: Hotel l'opera

Olcsónak olcsó, viszont nem mindegyik szobához van fürdőszoba, érdemes olyat foglalni. Villamos az épület előtt, történelmi helyszínek negyed óra gyaloglásra.

Reggelizni mi a szomszédos kvzóban reggeliztünk, nagyon finom croissan-juk van.

#211891 Amatoregy Előzmény: #207840

Prága szállás ügyben van valakinek jó tippje?

család, autóval. (2 éjszaka) város központ közelében, hogy ne kelljen sokat mozogni, vagy jó közlekedési lehetőséggel megáldott hely...

#207838 Zabás Előzmény: #207837

Mi Egyiptomból arab gépen repültünk haza! Azért mindenki leizzadt mikor megláttuk a személyzetet és mikor 10K méter magasságban 2 elkezdet imádkozni!

Igazából csak a lábuk látszódott, mert a függöny nem volt teljesen elhúzva!

Volt akit rendesen vert a víz!

#207240 Robag Előzmény: #207186

Névnapi ajándék lesz?

Állat a link, de nem merném a repülőn kipróbálni. Pár nap fogda lenne az eredménye. :)))

Egyik amerikai légitársaság oldalán volt valami ilyesmi jó tanács: We don't tolerate bad jokes...

#207186 matgab Előzmény: #207155

mikor mész Rómába?

Én márc 25...

ide is aktuális a humor topikból a repülőn...

1. Laptopot előveszed

2. Lassan gondosan kinyitod

3. bekapcsolod

4. meggyőződsz róla, hogy a szomszéd nézi

5. internetet bekapcsolni

6. Szemedet rövid időre becsukod, kinyitod és az égre nézel

7. mélyet lélegzel és megnyitod ezt a linket: http://www.myit-media.de/the_end.html

#163047 Robag Előzmény: #162720

Én csak egy tengerparti kempinget ismerek Róma mellett. Nem biztos hogy márciusban az a legnyerőbb. :)