Lehet, hogy a köv shortot már 1012 be kéne nyitni? :)
Ejha,elég kakukk....szinte rögtön támaszon
nem rossz döntés.
Hát nekem 21060 Ft os átlag bekeráram van, de én ugy döntöttem, hogy 19700-on zárom és ha szignifikánsan törik a 19650- akkor visszanyitom!
a 20,6k-s átlagbekerű buxhati shortommal igen sokáig bukóban voltam...
mindig kiülöm a veszteséget, és plusz nullán zárni szoktam... ezt akarom most elkerülni, viszont 18,5 k alá egyenlőre nem várom, és ott már tisztességes eredmény is képződne,... bár ha átszálltam volna devizába, ahol akartam.... :(((
Hát én is csak egy felpattanásra gondoltam! Az azért durva volna, hogy most rögtön letörje a dupla csúcs nyakvonalát! Bár ahogy nézem külföldön ez nem volt gond :)! Viszont akkor lehet még nem kéne zárni a shortokat sem!
longot nyitni? hát kisebb felfelé hullámokat meg lehet lovagolni, de hosszabb távra lutri... és akkor még finom voltam... (természetesen poziból és fundám alapján:))
magam részéről elmondtam már igen régen: short pozimat felezem/zárom (ez az erősségtől függ) 18,6 k-nál, vagy 22,6 k-nál, addig pihi...
Sziasztok!
Már nagyon rég voltam a forumon, mert mostanába hanyagoltam a tözsdét mert nem hittem a további emelkedésben és ültem a shortokon!
Ti mertek fordulni ebben a hangulatban 19650 körül? Vagy csak shortot zártok? mert én mindkettőn gondolkodom!
Az szinte biztos, én már komolyan azt számolom, 19 600-nál zárnám le az összes shortom. Addig sávosan, 800-on és 20K-n. Nézem, hol mennyit kell vennem, de szerintem itt nyitóban akkora lesz a pánik...
Aztán akár mehetünk is felfelé, ha nagyon beadják, azért akarom kicsukni a pozikat. Majd feljebb visszanyitom, ha ma ez lesz a menetrend.
Ha meg lassú csorgás, akkor várom a szintjeimet:)
most írjam azt, h hurráááááá, itt a medve újra?
ki tudja meddig tart, pár szintnek még el kell esnie, h törjön a trend egyértelműen
szigorúan szvsz.
:)
Jóreggelit!20e alatti nyitás meglehet....
gatyamadzagot vegyen mindenki reggel még időben
remélem még kitart a kori legalább zárásig :)
nekem is szülinapom lesz akkor mégis megyek... :)