Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Lehet, hogy a köv shorto…

#162323 Tibeee

Lehet, hogy a köv shortot már 1012 be kéne nyitni? :)

Hát nekem 21060 Ft os át…

#162281 Tibeee

Hát nekem 21060 Ft os átlag bekeráram van, de én ugy döntöttem, hogy 19700-on zárom és ha szignifikánsan törik a 19650- akkor visszanyitom!

Re: nincs cím

#162279 Csokigyáros Előzmény: #162272

a 20,6k-s átlagbekerű buxhati shortommal igen sokáig bukóban voltam...

mindig kiülöm a veszteséget, és plusz nullán zárni szoktam... ezt akarom most elkerülni, viszont 18,5 k alá egyenlőre nem várom, és ott már tisztességes eredmény is képződne,... bár ha átszálltam volna devizába, ahol akartam.... :(((

Hát én is csak egy felpa…

#162272 Tibeee

Hát én is csak egy felpattanásra gondoltam! Az azért durva volna, hogy most rögtön letörje a dupla csúcs nyakvonalát! Bár ahogy nézem külföldön ez nem volt gond :)! Viszont akkor lehet még nem kéne zárni a shortokat sem!

Re: nincs cím

#162262 Csokigyáros Előzmény: #162249

longot nyitni? hát kisebb felfelé hullámokat meg lehet lovagolni, de hosszabb távra lutri... és akkor még finom voltam... (természetesen poziból és fundám alapján:))

magam részéről elmondtam már igen régen: short pozimat felezem/zárom (ez az erősségtől függ) 18,6 k-nál, vagy 22,6 k-nál, addig pihi...

Sziasztok! Már nagyon r…

#162249 Tibeee

Sziasztok!

Már nagyon rég voltam a forumon, mert mostanába hanyagoltam a tözsdét mert nem hittem a további emelkedésben és ültem a shortokon!

Ti mertek fordulni ebben a hangulatban 19650 körül? Vagy csak shortot zártok? mert én mindkettőn gondolkodom!

Re: Gl

#162238 Ricsi Előzmény: #162231

Az szinte biztos, én már komolyan azt számolom, 19 600-nál zárnám le az összes shortom. Addig sávosan, 800-on és 20K-n. Nézem, hol mennyit kell vennem, de szerintem itt nyitóban akkora lesz a pánik...

Aztán akár mehetünk is felfelé, ha nagyon beadják, azért akarom kicsukni a pozikat. Majd feljebb visszanyitom, ha ma ez lesz a menetrend.

Ha meg lassú csorgás, akkor várom a szintjeimet:)

Re: BUX0912

#162233 _pda_ Előzmény: #162228

most írjam azt, h hurráááááá, itt a medve újra?

ki tudja meddig tart, pár szintnek még el kell esnie, h törjön a trend egyértelműen

szigorúan szvsz.

:)

BUX0912

#162220 _pda_

gatyamadzagot vegyen mindenki reggel még időben

remélem még kitart a kori legalább zárásig :)