Azt tudjuk Jenő úr, Ön gyűjti :))
Azt tudjuk Jenő úr, Ön gyűjti :))
és mikor adod el? remélem 130 felett!! vagy névértéken
Úgy néz ki , hogy te okoskodva figyeled. Nálad ez mit is jelent?
Senki nem akarja rátok erőltetni, sokkal stabilabb, ha csak figyelitek okoskodva.
Neked mondod...
Többször is megkérdeztem, de nem kaptam meg a várt választ, pedig tudom az igazságot...
Mindegy ma készpénzzé tettem a pakkom felét (a brutál olcsók maradtak), megvárom még az apportosok beborítják a pakkjuk egy részét, aztán tavasszal még jó lesz néhány körre...
az meg a másik... Jelzálogos történet, ha igaz, szintén szomorító...
Nem szánalmas, hanem vicces...
Nem a Merci gyárban való részvétel, hanem az, hogy azért csatlakoztak, mert megfelelő alaptőke nélkül el sem indulhatnának ilyen volumenű pályázatokon...
Egy dolog "vigasztal", hogy legalább őszinték voltak...
Aha, már javában folyik az építkezés, mondjuk 1-2 gipszkarton falat megépítenek grátisz majd........
még jó lehet az a meló. Milyen jó lesz majd, mikor mindenkinek adnak egy A-Klasse-t fizetségül :)))
pl merci gyár.. :D:D ez szánalmas.. Megint mesekönyv...
A névérték emelés előtt, az 1-2 forintozó spekik voltak az alacsony árért felelősek.
Most vajon ki?
Talán tenni kéne valamit az asztalra!!!!!
TP meg dobjon be még pár pohár bort, úgy jobban pereg a nyelve........
Ugy latom, nem birta el az arfolyam a tul magas elvarasokat. :)
:) Igen, Tp szerint mindenki hülye, csak ő a helikopter..
Úgy nézz ki, hogy a cég nem felelős -bár sajnálják- az árfolyam alacsony névérték alatt tartása miatt. Rajtuk kívül mindenki az.
Hahahahaaa
"Az apportőrök névérték alatti eladásai kapcsán fontosnak tartjuk a felületek elkülönítését. A Holding egy gazdasági társaság, amely a hiteles könyvvizsgálói jelentés alapján elfogad egy apportértéket és ezen érték ellenében részvényeket bocsát ki. Az apportőrök (utóbb részvényesek) maguk felelnek gazdasági és jogi lépéseikért, melynek indokait nem kötelesek megosztani a Társasággal. "