Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#162175 Johny King Előzmény: #162171

Neked mondod...

Többször is megkérdeztem, de nem kaptam meg a várt választ, pedig tudom az igazságot...

Mindegy ma készpénzzé tettem a pakkom felét (a brutál olcsók maradtak), megvárom még az apportosok beborítják a pakkjuk egy részét, aztán tavasszal még jó lesz néhány körre...

#162168 Johny King Előzmény: #162082

Nem szánalmas, hanem vicces...

Nem a Merci gyárban való részvétel, hanem az, hogy azért csatlakoztak, mert megfelelő alaptőke nélkül el sem indulhatnának ilyen volumenű pályázatokon...

Egy dolog "vigasztal", hogy legalább őszinték voltak...

#162090 hosszhuszár Előzmény: #162082

Aha, már javában folyik az építkezés, mondjuk 1-2 gipszkarton falat megépítenek grátisz majd........

#162083 Zotya32 Előzmény: #162082

még jó lehet az a meló. Milyen jó lesz majd, mikor mindenkinek adnak egy A-Klasse-t fizetségül :)))

#161493 hosszhuszár Előzmény: #161385

A névérték emelés előtt, az 1-2 forintozó spekik voltak az alacsony árért felelősek.

Most vajon ki?

Talán tenni kéne valamit az asztalra!!!!!

TP meg dobjon be még pár pohár bort, úgy jobban pereg a nyelve........

Ugy latom, nem birta el …

#161437 akpo7

Ugy latom, nem birta el az arfolyam a tul magas elvarasokat. :)

Úgy nézz ki, hogy a cég …

#161385 Kutató

Úgy nézz ki, hogy a cég nem felelős -bár sajnálják- az árfolyam alacsony névérték alatt tartása miatt. Rajtuk kívül mindenki az.

#161302 -sabe Előzmény: #161283

Hahahahaaa

"Az apportőrök névérték alatti eladásai kapcsán fontosnak tartjuk a felületek elkülönítését. A Holding egy gazdasági társaság, amely a hiteles könyvvizsgálói jelentés alapján elfogad egy apportértéket és ezen érték ellenében részvényeket bocsát ki. Az apportőrök (utóbb részvényesek) maguk felelnek gazdasági és jogi lépéseikért, melynek indokait nem kötelesek megosztani a Társasággal. "