http://videa.hu/videok/sport/szanalmas-focis-szineszkedes-foci-mueses-strandfoci-HyoqtW2g8OwUFl6o
szeeegénykém hogy fájhatott neki :D:D:D:D
http://videa.hu/videok/sport/szanalmas-focis-szineszkedes-foci-mueses-strandfoci-HyoqtW2g8OwUFl6o
szeeegénykém hogy fájhatott neki :D:D:D:D
kész csoda, hogy Oroszország még létezik. hogy lehetnek ennyire agyatlanok??
A nő 14, 24, 34, 44 évesen:
14: ágybafekvés, esti mese
24: esti mese, ágybafekvés
34: hagyjuk a mesét, irány az ágy!
44: mit meséljek?
Cigányok a moziban
A cigány család moziba megy és érdeklődnek a pénztárnál.
- Tesssík mondani, jáccák aztat a filmet, amiben a cigányok legyűzik Bruszlííít?
- Nem.
- És aztat, amiben a cigányok legyűűzik a Artúr Király lovagjait?
- Nem.
- És aztat, amiben a cigányok lesznek a világ urai?
- Azt sem.
- Há akkor, mégis mit játszanak?
- Azt, amiben a cigányok nem kapnak segélyt, mert becsületesen élnek és
minden nap dolgozni járnak, a kölkeik pedig iskolába meg óvodába. A börtönökben pedig csak elvétve találni cigányt... Kérnek rá jegyet?
- Nem kérünk, mert utáljuk a fantasztikus filmeket!
A cigányasszony hazavisz egy háztartási hazugságvizsgálót, ami sípol, ha valaki hazudik.
A gyerek hazaér az iskolából:
- Hanyast kaptá, fiam?
- Ötöst, anyám! BIP
- Hármast! BIP
- Na jó...egyest.
Anya:
- Bezzeg amikor én iskolába jártam, sose kaptam egyest! BIP
Apa:
- Bezzeg amikor én iskolába jártam... BÍÍÍÍP
- De Apa! Te soha nem is jártál iskolába?
- Há ne szemtelenkeggyé mán fiam, tudd ám kive hogyan beszész, az apád vagyok! BIIIIÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍP-BIIÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍP
Igazad van,ez egy kicsit lehet,hogy erős volt.
Sajnálom ha valakit megbántottam vele,nem ez volt a célom.
Szerintem meg szar vicc, kifejezetten szar.
És nem önmagában a cigány/zsidó/egyéb kisebbségi viccekkel van a baj, hanem, hogy a nevezetthez hasonlóak egyáltalán nem viccesek.
bár "de gustibus non est disputandum", de az a felvilágosodás kora óta nem lehet szinte definíciószerűen jó vicc ami ennyire sérti az emberi humánumot. Ugyanezt a csattanót el lehet sütni sokkal lájtosabb felállásra is és akkor megmarad a fíling.
De tegyük fel h Te jó viccnek nézed, akkor is azé gondolom nem lep meg h mások nem tartják kimondottan annak mondjuk pl. a cigányok, és ilyenkor az ember az ilyeneket inkább lenyeli, mert mégiscsak egy közönségnek teszi be a viccet és nem saját magának....sztem.
Sztem meg jó vicc volt, bár tükrözi a mai állapotokat.
Nagyon jó! Minél többen nézzük meg, annál nagyobb az esély, hogy a kórház megkap ingyen egy új mammográfiás készüléket!
Magyar kórházak is követhetnék a példájukat:D
Szép napot!
Áki0,
Ez a vicc nagggyon durva lenne állattal is mondjuk kutyával, nem hogy emberrel és akkor hagyjuk is hogy ,milyen kisebbségről van szó....olyan jó vicceket tolsz be ide , sztem szűrhetnél néha...