természetesen eur short gyönyörű :), azé arra kíváncsi vagyok az oroszok találtak-e ujabb dollár bányát vagy befejezték tegnap a dodo szétütését :)
természetesen eur short gyönyörű :), azé arra kíváncsi vagyok az oroszok találtak-e ujabb dollár bányát vagy befejezték tegnap a dodo szétütését :)
most olvastam..
http://profitline.hu/hircentrum/hir/151461/USD/EUR-Elemzes
usdeur. Előszor én is benéztem... :)
TA alapon pedig bízza long van
mindegy meglátjuk, mi lesz holnap, én léptem
A legnagyobb bajom ezzel a fene nagy dollárgyengüléssel az, hogy az usa-indexek láthatóan nem reagálnak rá. Teljesen külön útra lépett most a devizapiac, és nem látom az értelmét. Örülhetnék is neki, én is beállhatnék valamely X/USD longba, de mivel érthetetlen számomra az, ami most történik, én biza nem teszem.
Vagyis dehogynem értem, csak én a magam részéről nem támogatom. Most hasonló pszihológia vezérelte jelenséget látok kibontakozni a dollár piacán, mint ami a tavaly őszi összeomláskor következett be a tőzsdéken. Páni félelem uralkodott el a befektetőkben a világvége eljövetelétől. A félelmük nem igazolódott be. Most ugyanez, csak ellenkező előjellel. Nagyon nagy a félelem a dollár világgazdaságban betöltött helyének elvesztésétől, egyre több-és több helyütt hallani, egyre többen sulykolják ezt bele az emberek fejébe - és mikor egy fundamentum ilyen erősen felülkerekedik mint ez, eldurvul a piac. Hetekig - hónapokig. Aztán kiderül: hopp, mégse úgy van az teljesen... na, akkor megint fordulat.
Hát ezt érzem én most is.
Csak ne hirtelen jöjjön, mert az senkinek nem lesz jó, hanem inkább szépen lassan komótosan, mint a nikkei
eurusd long, és gbp jpy short, hosszúra mindkettő
eurusd 535 környéke, de még meg nézem pontosan
gbp jpy min. 140
És segítsen ki valaki, ha a carry első számú célpontja a dollár lett, akkor elvileg a yennek erősödni kell most.
Akkor elvileg most szét válhat minden mint a meszes igaz?
Játszanak csak az euróval, nekem tesznek jót vele. Élvezet lesz a csúcsról shortolni. :)
Igen, az oroszok nagy hegyeset köptek a levesbe :) és persze a carry miatt a pálya is lefele lejt ez is tény...
és stop is közben..
nemtom mi az az rsi, de nem is akarom tudni.
úyg hogy ezeket a beírásokat én nem értem :o)