Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

re

#161013 Spade

természetesen eur short gyönyörű :), azé arra kíváncsi vagyok az oroszok találtak-e ujabb dollár bányát vagy befejezték tegnap a dodo szétütését :)

Re: nincs cím

#160932 Mars2000 Előzmény: #160923

A legnagyobb bajom ezzel a fene nagy dollárgyengüléssel az, hogy az usa-indexek láthatóan nem reagálnak rá. Teljesen külön útra lépett most a devizapiac, és nem látom az értelmét. Örülhetnék is neki, én is beállhatnék valamely X/USD longba, de mivel érthetetlen számomra az, ami most történik, én biza nem teszem.

Vagyis dehogynem értem, csak én a magam részéről nem támogatom. Most hasonló pszihológia vezérelte jelenséget látok kibontakozni a dollár piacán, mint ami a tavaly őszi összeomláskor következett be a tőzsdéken. Páni félelem uralkodott el a befektetőkben a világvége eljövetelétől. A félelmük nem igazolódott be. Most ugyanez, csak ellenkező előjellel. Nagyon nagy a félelem a dollár világgazdaságban betöltött helyének elvesztésétől, egyre több-és több helyütt hallani, egyre többen sulykolják ezt bele az emberek fejébe - és mikor egy fundamentum ilyen erősen felülkerekedik mint ez, eldurvul a piac. Hetekig - hónapokig. Aztán kiderül: hopp, mégse úgy van az teljesen... na, akkor megint fordulat.

Hát ezt érzem én most is.

#160923 kratya Előzmény: #160917

Csak ne hirtelen jöjjön, mert az senkinek nem lesz jó, hanem inkább szépen lassan komótosan, mint a nikkei

#160913 kratya Előzmény: #160910

eurusd long, és gbp jpy short, hosszúra mindkettő

eurusd 535 környéke, de még meg nézem pontosan

gbp jpy min. 140

És segítsen ki valaki, ha a carry első számú célpontja a dollár lett, akkor elvileg a yennek erősödni kell most.

Akkor elvileg most szét válhat minden mint a meszes igaz?

Játszanak csak az euróva…

#160906 Mars2000

Játszanak csak az euróval, nekem tesznek jót vele. Élvezet lesz a csúcsról shortolni. :)

#160903 Spade Előzmény: #160897

Igen, az oroszok nagy hegyeset köptek a levesbe :) és persze a carry miatt a pálya is lefele lejt ez is tény...

és stop is közben..

#160902 Dr. ursi Előzmény: #160901

nemtom mi az az rsi, de nem is akarom tudni.

úyg hogy ezeket a beírásokat én nem értem :o)

#160901 big-ebuy Előzmény: #160899

köszi ursi:) atya ég 74rsi-1h,76rsi 2h ezeket nemzavarja ...ez se kutya....holnapra tervezik a gépelést