Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: célár

#160257 akpo7 Előzmény: #160245

En ennyit ebbol nem vennek sose. 2 szamlarol vettem, egyiknel becsuszott 99es is. :)

#160252 Ragyas Előzmény: #160247

Bsszus! Napokóta figyelem a 96-ot és 20 percre kellett felálnom a géptől, erre 100

#160247 Kissherceg Előzmény: #160245

99en kell csinálni pár lelkesítő átkötést... 50napos 99...

szerk: természetesen vadul puffereljünk ilyenkor fiatalok, segítsük a vevő dolgát

#160228 Kissherceg Előzmény: #160217

kezdő pakkal megtámogattam a történetet... úgyis unom ecot..

TA alapon törte csökkenő trendet emelkedőn vonaglik..

#157565 Johny King Előzmény: #157556

Ja, a holdingtagok gyakorlatilag nulla körüli értéken vegetálnak...

Végül is egy válságban ez tényleg jó hír, de mi lesz évek múlva?!

Az álmok nélkül, pontosabban a megvalósulásai nélkül az egész semmit sem ér, mert így sohasem lesz nyereség a cégben...

Ez így édes kevés...

#157556 P3102 Előzmény: #157499

Én elégedett vagyok a gyj-vel. Herci, szerintem egyáltalán nem kesergő, valszeg a beveztő részekbe olvastál bele, ahol mindig leírják, hogy az adott iparág milyen borzalmas válságban is van, de az egész gyj arról szól, hogy ehhez képest a holdingtagok a saját környezetükben milyen jól, delegalábbis nem rosszul teljesítetek.

Azt is becsülöm bennük, hogy láthatóan egyideje rászánják az időt a gyj elkészítésére, utánajárnak (nekik tetsző) adatoknak. Összehasonlításként javaslom megnézni a Humet II. né-ves gyj-jét, katasztrófa (a mostanit még csak átfutottam, adat semmi, csak duma).

Ami zavar, az egy-két számadat a Phyl-nél. Miért nő valhol a humán költség drasztikusan, amikor mindnki ezen a soron hozta a legtöbbet? Szépek-szépek a kilátások, javulnak is, de a hatalmas kintlévőségek szerintem elég nagy kockázatot jelentenek, ha egyszer bedőlések indulnak (jövőre fognak).

Az mondjuk engem NEM zavar, hogy az álmokról nem hadoválnak (mongol és társai :) ).