és tényleg... bázzz... 100é is óccó :)
és tényleg... bázzz... 100é is óccó :)
En ennyit ebbol nem vennek sose. 2 szamlarol vettem, egyiknel becsuszott 99es is. :)
Bsszus! Napokóta figyelem a 96-ot és 20 percre kellett felálnom a géptől, erre 100
99en kell csinálni pár lelkesítő átkötést... 50napos 99...
szerk: természetesen vadul puffereljünk ilyenkor fiatalok, segítsük a vevő dolgát
kiderül ketten vesszük szomorú leszek:D 99en meg drága, mi? :D
Én folyamatosan veszem ftonként :)
kezdő pakkal megtámogattam a történetet... úgyis unom ecot..
TA alapon törte csökkenő trendet emelkedőn vonaglik..
Talán indul?
Megpiszkálták a 96-ot és azonnal me is tették 99-re...
:(
néddada, lássuk a puffert
Ja, a holdingtagok gyakorlatilag nulla körüli értéken vegetálnak...
Végül is egy válságban ez tényleg jó hír, de mi lesz évek múlva?!
Az álmok nélkül, pontosabban a megvalósulásai nélkül az egész semmit sem ér, mert így sohasem lesz nyereség a cégben...
Ez így édes kevés...
Én elégedett vagyok a gyj-vel. Herci, szerintem egyáltalán nem kesergő, valszeg a beveztő részekbe olvastál bele, ahol mindig leírják, hogy az adott iparág milyen borzalmas válságban is van, de az egész gyj arról szól, hogy ehhez képest a holdingtagok a saját környezetükben milyen jól, delegalábbis nem rosszul teljesítetek.
Azt is becsülöm bennük, hogy láthatóan egyideje rászánják az időt a gyj elkészítésére, utánajárnak (nekik tetsző) adatoknak. Összehasonlításként javaslom megnézni a Humet II. né-ves gyj-jét, katasztrófa (a mostanit még csak átfutottam, adat semmi, csak duma).
Ami zavar, az egy-két számadat a Phyl-nél. Miért nő valhol a humán költség drasztikusan, amikor mindnki ezen a soron hozta a legtöbbet? Szépek-szépek a kilátások, javulnak is, de a hatalmas kintlévőségek szerintem elég nagy kockázatot jelentenek, ha egyszer bedőlések indulnak (jövőre fognak).
Az mondjuk engem NEM zavar, hogy az álmokról nem hadoválnak (mongol és társai :) ).
Nekem ez amolyan visszafogott kesergőnek tűnik. A dr. Tóth 1 és 2 rokonok?
persze a céghez képest még annál is jobb :))))