Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX0912

Re: Lássuk a ..... bikát

#16005 Waszeitung Előzmény: #15988

Tegnap mondtam is neked hogy shortot viszek át,nyerőben lettem volna ha tartom,nem pedig fordulgatok eszetlenül,de újranyitottam,hogy látod hogy nem szállsz most be ?

#15990 Amatoregy Előzmény: #15986

ja és a tegnap este jár az eszemben. Már majdnem zárta 900-on de valami hülyeség miatt +200 pontot emelkedett. peti + webbroki is szarakodott alig birtam kiirtani a stoploss megbízásokat. ha marad mindent zárt volna....

#15986 Amatoregy Előzmény: #15972

mindegy. a szerdai vagy csütörtöki makrónál voltam úgy hogy zárni kellene 11540-en. Nem zártam. Onnan végis shortoltam (helyesebben múlt hét péntektől folyamatosan építettem a shortot.)

3 alkalommal zárhattam volna nyerőben (brokidíj + 50 ft/kontakt. eredménnnyel.) Nem tettem.

Ha megteszem a long is hozott volna többet. Ez van. -25 % egy hét alatt. Pihenek...

#15963 redend Előzmény: #15941

Volt egy olyan érzésem, ha most átülök longba akkor pont úgy fogok járni, mint az almúlt fél évben folyamatosan, hogy mindig a fordulóknál fordítok.

#15948 Amatoregy Előzmény: #15945

sávosan lefelé zártam a shortokat. Már tegnap is akartam. Most pihenek egy kicsit. 11540-él aludtam el a jó makróknál. Le is gyepálta az egyenlegem.

#15945 redend Előzmény: #15941

raktam egy szűk követő stoppot, azt a labancok pont feljöttek érte...

#15930 Waszeitung

Én meg idióta módon nekiálltam forogni short-long-short,pedig csak a tennapi shortot kellett volna tartani.....

#15773 kelvin Előzmény: #15726

emelkedő trendbe került és az MACD is vételt mutat, de elsőre beletört a bicska a 12000-be, de ha átviszi akkor szép emelkedés jöhet.

Nem érzem azt hogy a macirally megtorpanna