Nem akar ez esni,short zárva.....nem veszek én ma már egy szeget sem.
Nem akar ez esni,short zárva.....nem veszek én ma már egy szeget sem.
nem akarok, mert így buktam múlthéten is rakat lét... még kivárok :)
Kt má megen mekkora,kinek jó ez? Brrrrr
Tegnap mondtam is neked hogy shortot viszek át,nyerőben lettem volna ha tartom,nem pedig fordulgatok eszetlenül,de újranyitottam,hogy látod hogy nem szállsz most be ?
nem beszélek a 3*400 kontiról amiről közösen maradtunk le :-(((
ja és a tegnap este jár az eszemben. Már majdnem zárta 900-on de valami hülyeség miatt +200 pontot emelkedett. peti + webbroki is szarakodott alig birtam kiirtani a stoploss megbízásokat. ha marad mindent zárt volna....
Én se shortolom, hogy rohadjon meg...
mindegy. a szerdai vagy csütörtöki makrónál voltam úgy hogy zárni kellene 11540-en. Nem zártam. Onnan végis shortoltam (helyesebben múlt hét péntektől folyamatosan építettem a shortot.)
3 alkalommal zárhattam volna nyerőben (brokidíj + 50 ft/kontakt. eredménnnyel.) Nem tettem.
Ha megteszem a long is hozott volna többet. Ez van. -25 % egy hét alatt. Pihenek...
Lehet hogy korai volt zárni,eshetünk kicsit még....
Volt egy olyan érzésem, ha most átülök longba akkor pont úgy fogok járni, mint az almúlt fél évben folyamatosan, hogy mindig a fordulóknál fordítok.
sávosan lefelé zártam a shortokat. Már tegnap is akartam. Most pihenek egy kicsit. 11540-él aludtam el a jó makróknál. Le is gyepálta az egyenlegem.
raktam egy szűk követő stoppot, azt a labancok pont feljöttek érte...
jahh, pont ezen bosszankodom
a kedves mamájukat
Én meg idióta módon nekiálltam forogni short-long-short,pedig csak a tennapi shortot kellett volna tartani.....
Jó,ha esni nem tudunk akkor irány fel...
emelkedő trendbe került és az MACD is vételt mutat, de elsőre beletört a bicska a 12000-be, de ha átviszi akkor szép emelkedés jöhet.
Nem érzem azt hogy a macirally megtorpanna
Nem tudunk esni....hihetetlen,örök bull :D