Én a max-ról fogom... :DDD
Akkor ezt elbuktuk:((
Azért ez érdekes:
http://www.marketwatch.com/story/gold-hits-fresh-high-as-dec-contract-tops-1160-2009-11-22
A hó elején írtam az 1200 eléréséről, amit jövő év elejére datáltam. Viszont ahogy elnézem, nem kell addig rá várnunk. És mivel a piac kedveli a kerek értékeket, az 1200 innét már napokon-pár héten belűl meglesz. De vajon mi lesz utána?
jaja, 1300-ról is sokat hallani. de ez tipikus, hogy amikor emelkedik, akkor egyre több pozitív vélemény jelenik meg, ha meg elkezd komolyabban esni, akkor rögtön itt a világvége...
Egy ilyen bulis trendben a jó beszálló mindíg most van:-)
Engem jobban érdekel az, hogy ezek a felrántások miért történnek többnyire a fő kereskedési időn kívül ? Ez biztos jelent valamit, csak nem tudom, hogy mit???
+++
(Emlékezzetek vissza az olaj rallyjára 100 alól 148-ig! Engem az arany mostani viselkedése pont erre emlékeztet, akár még 1200 fölé is mehet.)
Sztem ha innét ereszkedés lesz, nem fog nagyon bedőlni. De hol lehet a jó beszálló, ez a nagy kérdés. Tartom, hogy jövő jan-februárra meglehet az 1200. Meg kérdés az is, innét hogy fog menni föl addig.
Ha, meglesz az 1100 és nem marad felette nálam egy 1054 simán kinéz, új csúcs után még közel 10% emelkedés, háát, előbb talán ezt 1100 kéne megmászni a többi utána:))
Hosszabbtávra jó beszállót keresek az au-ban.
Úgy érzem, pár napon belűl - ha nagy nehezen is - meglehet az 1100 dolcsi. Sőt, ha havi felbontásban nézem, jövő év elejére 1200-ig is elmehet, méghozzá odáig nagyobb visszakorrekció nélkül.
Erre nem gondoltam volna reggel, hogy így száguld tovább! 3/4ét a pakknak 89-en kivágtam. a többi mehet még:)
Nincs céláram. Volt már pár kanyarom az arany certiben, az elején szépen kísértem négyórás alapján, fogtam is rajta jól, aztán elbambultam a beszállót, néztem fogcsikorgatva, amint megy nélkülem, szar helyen beléptem, szép bukóban kistoppolódtam.
Szóval hosszabb távra venném, persze nem full poziban vagyok. Na persze hírre adni illik. Mondjuk felezni?
Nincs. életem első olyan vétele volt, hogy mindenki az 1200as árat mondogatta, aztán reggel munkába menet egy bloomberg markets cikkben is a jp morgan-es elemző 1100at mondott, gondoltam ha ennyire mindenki ráugrott az aranyra akkor ráugrok most az 1szer én is. sztem holnap a pakk nagy részét kivágom, szép kör volt ez így. esetleg lehetne még arra spekizni h fordul most ez e lefele menet és a dollár gyengülés még ránt rajta valamit. reggel meglássuk:)
Neked célár?
napos RSI-t elnézve lehet jobb most kilépni és várni picit...