Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyar Királyság

Re: nincs cím

#159304 Őfelsége Előzmény: #159183

Őfelsége óhaja és királyi parancsa a Budavári Királyi Palota felújítása, belső és külső királyi pompájának helyreállítása!

#159183 Tomas Előzmény: #159138

Nézze kedveském, télleg töltés alóli Wágner urat kell felkölteni követségbe önhöz palotai szintre ?

Ki használhatta a Budavári palota alatti pincét amiben építészetileg zsidó fürdő is van, nyilvánvalóan a közelmúltig felfedezetlenül ?

Ez úton, közben nem csak piszok jöhetett fel, hanem le is kerülhettek és nem csak rongyos bálák, amiről nem is volt itt szó.

Kéretik a múltat idéző pincében időző értékek napvilágra hozatalának ügyében közkincsügyileg állást foglalni.

Du nem voltam,de az euru…

#159116 Áki01

Du nem voltam,de az eurusd sell limitem 1.500-nál szépen teljesült.Már van rajta 25pip. :-))

Nagyon elhanyagolt ez a topik mostanság:-))

Re: Miniszterelnökség

#159106 Őfelsége Előzmény: #158492

Európának föderatív irányba kell haladnia, az asszonyok pedig legyenek termékenyek! Őfelsége ezt egyértelműen megfogalmazta! Semjén Úrnak jobb és erkölcsösebb politikát kell folytatnia!

#158492 Jegesmaci Előzmény: #157045

Értem, hát szépen kikerülte a választ. Kérem felségedet, hogy ne beszéljen mellé! Ha az asszonyok legyenek termékenyek, akkor pláne nem értem. Kérem alázattal, hogy olvassa el a lenti hozzászólásomat és arra feleljen!

Re: Éljen a Magyar Királyság!

#158118 Őfelsége Előzmény: #158100

Mindenkit meg kell nyerni a Magyar Királyságnak! Teljes Nemzeti összefogásra van szükség!

Re: Éljen a Magyar Királyság!

#158100 Tomas Előzmény: #157724

Kéne mennem segíteni egy magyar barátomnak,

de gondom van, mert nem keresztények, hanem valami ősi sámánisztikus izét képviselnek,

mit csináljak ?

Menjek, nem menjek ?

Ezek tesznek a királyságra és visszahozzák ide a törzsi államformát még a végén.

Éljen a Magyar Királyság!

#157724 Őfelsége

A MAGYAR NEMZETÉRT, A MAGYAR HAZÁÉRT, A MAGYAR KIRÁLYSÁGÉRT!

#157045 Őfelsége Előzmény: #157040

Őfelsége, mint Minden Magyarok és Európa Királya óhaja volt az EU-t föderatív irányba vinni, mivel így a legstabilabb a globális viszonyokat tekintve! A szeretet törvénye az emberi élet védelme!

Őfelsége kiáll a Jóisten által teremtett ember védelme mellett! Az asszonyok legyenek termékenyek! Európa euro-népességét növelni kell 1 milliárd főre!

Miniszterelnökség

#157040 Jegesmaci

Egy kérdés Felségedhez:

Írta lejjebb, hogy Semjén Zsoltot szeretné miniszterelnöknek...merthogy keresztény...Hogy tudja ezzel összeegyeztetni, hogy Semjén úr igennel szavazott a Lisszaboni szerződésre, melyben benne foglaltatik az önkéntes meddővé tétel alkalmazásának irányelve. Ez mennyire keresztényi?

Re: Pozitív kommunikációt!

#157039 Őfelsége Előzmény: #157014

A Magyar Tudományos Akadémiának kell kidolgoznia a gazdasági növekedési tervet, mellyel utolérjük a Holland Királyság gazdasági szintjét!

#157036 Őfelsége Előzmény: #157020

Az EU gazdaságát növelni kell GDP 20 trillió €/évre, az USA gazdasági növekedése stabilizálódjon!

#157033 Őfelsége Előzmény: #157020

Őfelsége megparancsolta a BUX növekedését 50000 pontra!

A fejlődés elindulásához az amerikai és nyugat-európai tőzsdéket is folyamatosan növekvő tendenciába kell fordítani, melyet Obama amerikai elnök úr tud legjobban elősegíteni pozitív kommunikációval és növekedésorientált gazdaságpolitikával valamint kommunikációval!

Persze a legjobb megoldás, ha a külföldi befolyás nélkül is tartani tudjuk a BUX gyors és permanens növekedését, mint a világon az egyik leggyorsabban növekedő tőzsde!

Aki tőzsdézik, az legyen okos és ügyes, a hasznát és vagyonát növelje!

Felség, segítsen kérem! …

#157020 Jegesmaci

Felség, segítsen kérem! Parancsolja meg a Buxnak, hogy emelkedjen, mert -parancsának megfelelően- long poziciót vettem fel :)))

Re: Pozitív kommunikációt!

#157014 Ricsi Előzmény: #157003

Az én Uramnak óhaja volt, hogy mindenki Istenhez mehessen, ezért az életét adta. Őfelsége még semmit nem mondott, mik a tervei.