Őfelsége óhaja és királyi parancsa a Budavári Királyi Palota felújítása, belső és külső királyi pompájának helyreállítása!
Őfelsége óhaja és királyi parancsa a Budavári Királyi Palota felújítása, belső és külső királyi pompájának helyreállítása!
Őfelsége parancsa: 1 forintra az eurót, 0,5 euróra a dollárt!
Nézze kedveském, télleg töltés alóli Wágner urat kell felkölteni követségbe önhöz palotai szintre ?
Ki használhatta a Budavári palota alatti pincét amiben építészetileg zsidó fürdő is van, nyilvánvalóan a közelmúltig felfedezetlenül ?
Ez úton, közben nem csak piszok jöhetett fel, hanem le is kerülhettek és nem csak rongyos bálák, amiről nem is volt itt szó.
Kéretik a múltat idéző pincében időző értékek napvilágra hozatalának ügyében közkincsügyileg állást foglalni.
Du nem voltam,de az eurusd sell limitem 1.500-nál szépen teljesült.Már van rajta 25pip. :-))
Nagyon elhanyagolt ez a topik mostanság:-))
Európának föderatív irányba kell haladnia, az asszonyok pedig legyenek termékenyek! Őfelsége ezt egyértelműen megfogalmazta! Semjén Úrnak jobb és erkölcsösebb politikát kell folytatnia!
Értem, hát szépen kikerülte a választ. Kérem felségedet, hogy ne beszéljen mellé! Ha az asszonyok legyenek termékenyek, akkor pláne nem értem. Kérem alázattal, hogy olvassa el a lenti hozzászólásomat és arra feleljen!
Mindenkit meg kell nyerni a Magyar Királyságnak! Teljes Nemzeti összefogásra van szükség!
Kéne mennem segíteni egy magyar barátomnak,
de gondom van, mert nem keresztények, hanem valami ősi sámánisztikus izét képviselnek,
mit csináljak ?
Menjek, nem menjek ?
Ezek tesznek a királyságra és visszahozzák ide a törzsi államformát még a végén.
A MAGYAR NEMZETÉRT, A MAGYAR HAZÁÉRT, A MAGYAR KIRÁLYSÁGÉRT!
Őfelsége, mint Minden Magyarok és Európa Királya óhaja volt az EU-t föderatív irányba vinni, mivel így a legstabilabb a globális viszonyokat tekintve! A szeretet törvénye az emberi élet védelme!
Őfelsége kiáll a Jóisten által teremtett ember védelme mellett! Az asszonyok legyenek termékenyek! Európa euro-népességét növelni kell 1 milliárd főre!
Egy kérdés Felségedhez:
Írta lejjebb, hogy Semjén Zsoltot szeretné miniszterelnöknek...merthogy keresztény...Hogy tudja ezzel összeegyeztetni, hogy Semjén úr igennel szavazott a Lisszaboni szerződésre, melyben benne foglaltatik az önkéntes meddővé tétel alkalmazásának irányelve. Ez mennyire keresztényi?
A Magyar Tudományos Akadémiának kell kidolgoznia a gazdasági növekedési tervet, mellyel utolérjük a Holland Királyság gazdasági szintjét!
Az EU gazdaságát növelni kell GDP 20 trillió €/évre, az USA gazdasági növekedése stabilizálódjon!
Őfelsége megparancsolta a BUX növekedését 50000 pontra!
A fejlődés elindulásához az amerikai és nyugat-európai tőzsdéket is folyamatosan növekvő tendenciába kell fordítani, melyet Obama amerikai elnök úr tud legjobban elősegíteni pozitív kommunikációval és növekedésorientált gazdaságpolitikával valamint kommunikációval!
Persze a legjobb megoldás, ha a külföldi befolyás nélkül is tartani tudjuk a BUX gyors és permanens növekedését, mint a világon az egyik leggyorsabban növekedő tőzsde!
Aki tőzsdézik, az legyen okos és ügyes, a hasznát és vagyonát növelje!
Felség, segítsen kérem! Parancsolja meg a Buxnak, hogy emelkedjen, mert -parancsának megfelelően- long poziciót vettem fel :)))