Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

Re: nincs cím

#154472 hAliG Előzmény: #154463

Pesszimista vagyok igen, mert azért én nem erre számítottam :(

Tudom, hogy hosszútávon jó lesz, de nem gondoltam, hogy a mrd-s hírekre nem bír menni..

Szerk: bízom benne, hogy a tőzsde a jövőt árazza és ahogy korábban beszéltük, azért erre a nagy keretszerződés állományra elvárható lett volna, hogy árazzon valamit.

#154470 hAliG Előzmény: #154464

Ebbe beragadok rendesen úgy érzem :)

Talán majd egy év múlva változik a helyzet... (ha lesz megrendelés egyáltalán)

Kíváncsi vagyok, bedobnak-e majd 1-2 hónap múlva olyan hírt, hogy megrendelés jött a keretszerződésekből... (miután betáraztak ismét)

#154466 hAliG Előzmény: #154463

Na ja, ott szépen visszaveszik a dobálóktól, amivel kitömtek ~2300on :S És jót röhögnek.

Időzítve szépen nyomták kifelé a milliárdos híreket, és jól megtömtek.

Aztán megmagyarázták, hogy miért nem megy a milliárdos hírekre.

Holnap a PF még rátesz egy lapáttal, aztán tényleg lesz 1600..

#154463 matgab Előzmény: #154459

nem túl jó, de azért nem is halálosan vészes.

Úgy látszik 1650-ig csúszhatunk oszt jönnek majd a jó hírek!

#154456 hAliG Előzmény: #154442

Ennek annyi :(((

Egyik legrosszabb vétel, amit elkövethettem a múlt héten...

Pfff, még év végére sem várnak változást, mínuszt várnak, megrendelést sem várnak egyáltalán semmit!!!

#154403 hAliG Előzmény: #154145

Én meg már a gyj-t várom, de tuti 23:59-00:01 közötti intervallumban fogják közzétenni...

#154145 wizes Előzmény: #154089

Cipelek egy kis pakkot egy röpke hete, de dédelgetem, megvárom amíg értelme lesz eladni.

Addig szaporodjon!

;<))

#154089 hAliG Előzmény: #154036

Lehet, hogy már nincs is olyan sok akkor az öntögetőnek...

Szerencsére már nem kell sokat várni, hogy lássunk végre valami irányt!

Az is lehet, hogy öntő és vevő is jelen van és köztük dúl a harc!

1000-2000 db-os vevők szvsz nem mind kisbüfik...

Remélem csütörtökig pozitív irányt vesz, mert Orco fan vagyok és nem akarok arról lemaradni, ha az elindul, mert már elég sok energiát beleöltem :)

#154036 matgab Előzmény: #153928

érdekes észrevétel a PF-ről:

a kaptárra meg azért mert a BÉT honlapján szeptember 23.i állás szerint 11,91%

freesoft honlapján szeptember 28.i állás szerit meg már 14,47%

ez kb 50ezer db.

#153620 hAliG Előzmény: #153525

Na ja, ahogy egyre többet gondolkodok rajta, ezt egyértelműen adják... :(

Viszont, ha ezek tudják, hogy sz@r lesz a Q3 és azért csinálják, ez szvsz már tényleg felveti a PSZÁF kérdést.

Ugye a PF-s, beválasztott emberke már tudhatja az eredményt régóta!

Az egész mögött összeesküvést sejtek, és jó kis haszonszerzést a kisbüfik kárára, mivel most tömik őket, aztán eldobatják Velü(n)k mínuszban, vagy nullában! Aztán a kipörgetés után kitömik majd őket ~3000-ren!

Meglátjuk mi lesz hétfő este, és kedden!

Szerintem az egész mögött vagy a PF, vagy a Concorde áll... érdemes lenne egy vizsgálatot kérni, azt hiszem... :)

#153525 pauz86 Előzmény: #153371

úgy szokott lenni, amikor mindenki emelkedést vár, akkor zuhan be :)

most mindenki a csodát emelkedést várja, ezért biztos lesz egy szar gyj, amire szépen bezuhanunk... lehet vissza az 1650-es szintre, a freesoft tulajok vissza akarják nyomni oda, hogy akik ott belevettek baráti sugallatra, nehogy már ekkora nyereséget szedjenek össze, szinte 0-n eldobatják ott velük kényszerből, és ha ők kipörögtek onnan jöhet vissza a rally

#153371 hAliG Előzmény: #153357

Ha adják, akkor már csak azt nem értem, hogy miért nem engedték rallyzni a papírt, szvsz sokkal többet el tudtak volna adni, ha pl. sorbanállás van limiten...

Jövő héten kiderül minden! :)

Max. nagyon hosszútávú befektetők leszünk!

Jó hétvégét!

#153370 Harlem Előzmény: #153365

Az igazság valszleg odaát van, ezért már ez is kaszinó, mint sok másik.

Mindegy én látok benne fantáziát és megtömtem kicsit vele a puttonyt egy akciósnak tűnő áron.

/5% feletti esőkbe mindig bele veszek, gondolva pár napon belül úgyis korrigál, így ezt a vételt most duplán indokoltnak érzem./

Remélem jó lóra tettem.

#153365 hAliG Előzmény: #153357

Ez is lehet, amit írsz, de nekem a mai PF-es cikk gyanús még.

Egy új Freesoft Igazgatósági tag, aki elég befolyásos a PF-en, az hogy engedhet meg egy lehúzó cikket? Mert az a cikk inkább negatív volt mint semleges!

Ha nem szándékos lett volna, akkor az Igazgatóság páros lábbal rúgná tökön szvsz...

Szerk:

azt akarom ezzel mondani, hogy mintha a gyűjtést készítette volna még jobban elő ezzel.

Remélem, hogy ez a változat van és jövő héten 3000 felett lesz az árfolyam...

#153357 matgab Előzmény: #153344

mivel nagyon pici a közkéz kizárt dolognak tartom, hogy szándékosan azért tartanák lent az árfolyamot, mert amúgy gyűjtenének.

Hiszen sokkal több részvény bedobásával tudják lent tartani az árfolyamot, mint amennyit tudnak esetleg majd venni...

Senki nem ad el, csak ők. Szerintem csak szimplán annyit realizálnak amennyit csak bírnak.

Azon gondolkoztam, hogy lehet hogy egy brókercég, akinek ugyebár egy csomó nem saját pénz van a számláján tudott venni 1650-en, és tudták, hogy nyernek rajta 30%-ot átvette a pakkot Illéstől, viszont tartani nem tarthatja a lóvét ebben , mert ez mégis csak az ügyfelek pénze ezért lehetőleg minél hamarabb vissza akarja váltani pénzre, és nyereségre...

#153344 hAliG Előzmény: #153336

Ez az aktualis nevű csávó igen érdekes (PF - PF bennfentesek?).

Ezeknél lehet a 150k (?) vagy abból az 1650-es öntésből valamennyi...

Lebeszéli az árfolyamot azért, hogy gyűjtsenek, vagy pedig adják? Nem tudom eldönteni.

Az az érzésem, hogy gyűjtik, mert ha adni akarnák, akkor engedték volna rallyzni a papírt!

Nem akasztották volna meg mindig, sokkal jobban el tudták volna akkor sózni, ha el akarnák!

Vszínű, hogy dugónak használják és csak annyit szórnak el belőle, amennyi ahhoz szükséges, hogy a pakkot növelni tudják ezen az árszinten.