Regisztráció Elfelejtett jelszó

A jó magyar....

Re: Sori

#15376 Alter Előzmény: #15373

El sem tudom képzelni,hogy a Csányi ezzel mit kezd.(Tudom,nem kell őt félteni..)Mibe van ez neki és az OTP-nek?Hogy 2 hete itt nyugtattuk a népet,ne vegyék ki a pénzt a bankból

....Elképesztő.De újra:mit művel a PSZÁF?

#15371 Alter Előzmény: #15366

Nézzétek meg az euró-forint chartot félévesen,1 méterről látom a mobilon a Soros mintázatát.Ez az egész gazdaságot lejtőre lökte!

#15369 Kissherceg Előzmény: #15361

nem azután nyitotta meg a short pozikat, hanem csak a pánikot gerjesztette... Történelmi, rekord forgalom volt másnap az otpben, egyáltalán nem volt amatőr ahogy csinálta, ezt a kis pozit a folyamat beindításához használták, nem ez volt a lényeges méret, csak záráshoz kellett.. sok milliós pakkok voltak akkor már, de pánik nélkül nem jött volna a 2300...

Azért őt leamatörözni sztm erős túlzás, profin is tökéletes rendszerben tették tönkre a feltörekvő piacokat...

Azt azért gondold végig, hogy nem szaros max 500pontért shortolt, mivel másnap 3300 után visszapattant... Másról szólt ez, gondold végig sztm és akkor átlátod a cselekmény sort.

#15366 Alter Előzmény: #15356

Egyébként én nem értem,hogy az angol font bedöntése után,amikor a BOE nem tudott ellenállni a nyomásnak,hogyan maradhatott érintetlen a szabályozás.

Más:Az OTP és rajta keresztül az alapok,a kisbüfik,az összes többi részvény,az egész magyar piac megszívta ezt.Ezzel mi lesz?Most néztem meg a forint aznapi mozgását: 4% bukó 250-ről 260 fölé!

#15362 exmnbs1 Előzmény: #15360

de azért olyan nagyon nem lepett meg. Portfolion anno volt aki rá gyanakodott úgy rémlik

#15361 Yooda Előzmény: #15349

már placcon voltam akkor,az amatőrséget ő hozzá képest értettem hiszen ezt csinálta egész életében és mint tudjuk a shortolás minden appró trükkjét ismeri azért lehetne itt tovább boncolgatni,hogy ki miért bukik vagy éppen nem bukik le..na innentől lenne igazán büdös az egész ügy:)

#15355 Ozzy_ Előzmény: #15347

"Engem majdnem kivittek usába tanulni amikor még csak valuta lappal lehetetett (legalábbis legálisan) dellához jutni. Csak nem volt elég kampós az orrom :) "

Erről beszélek. Etetésre jó volt. Ha úgy veszed azt a pénzt is másoktól vette el nem biztos, hogy korrekt eszközökkel, amit aztán az alapítványába tolt be. Meg ugye azt se felejtsük el, hogy egy alapítvánnyal nagyon sok pénzt lehetett/lehet tisztára mosni.

Ennek f@sznak nincsen egyetlen cselekedete se, amit érdek nélkül tenne. Eddig is utáltam, most már méginkább.

#15352 Kissherceg Előzmény: #15343

alapítvány pénzmosásra van, illetve fejlettebb országokban adóhatósg sem vizsgálhatja, bár nem tudom milyen bejegyzésű... Ez ilyen morzsa osztogatás, miközben kifoszt.

#15350 Sumér harcos Előzmény: #15343

soros alapitvány kivonult az országból,néhány év működés után....

mely ilyen olyan tanittatásról szólt....

vagy rosszul tudom?

#15349 Kissherceg Előzmény: #15327

Te se tradelted át azokat a napokat sztm :) amatőrözni azt a húzást, amikor régi tradereket is rászedtek tizenéves múlttal elég bátor vélemény :) csak nehogy idén megismétlődjön...

#15347 Lovax Előzmény: #15343

Azért jó volt az az alapítvány. Engem majdnem kivittek usába tanulni amikor még csak valuta lappal lehetetett (legalábbis legálisan) dellához jutni. Csak nem volt elég kampós az orrom :)