El sem tudom képzelni,hogy a Csányi ezzel mit kezd.(Tudom,nem kell őt félteni..)Mibe van ez neki és az OTP-nek?Hogy 2 hete itt nyugtattuk a népet,ne vegyék ki a pénzt a bankból
....Elképesztő.De újra:mit művel a PSZÁF?
El sem tudom képzelni,hogy a Csányi ezzel mit kezd.(Tudom,nem kell őt félteni..)Mibe van ez neki és az OTP-nek?Hogy 2 hete itt nyugtattuk a népet,ne vegyék ki a pénzt a bankból
....Elképesztő.De újra:mit művel a PSZÁF?
kiváncsi vagyok lesz e otp közlemény holnap :)
Nézzétek meg az euró-forint chartot félévesen,1 méterről látom a mobilon a Soros mintázatát.Ez az egész gazdaságot lejtőre lökte!
nem azután nyitotta meg a short pozikat, hanem csak a pánikot gerjesztette... Történelmi, rekord forgalom volt másnap az otpben, egyáltalán nem volt amatőr ahogy csinálta, ezt a kis pozit a folyamat beindításához használták, nem ez volt a lényeges méret, csak záráshoz kellett.. sok milliós pakkok voltak akkor már, de pánik nélkül nem jött volna a 2300...
Azért őt leamatörözni sztm erős túlzás, profin is tökéletes rendszerben tették tönkre a feltörekvő piacokat...
Azt azért gondold végig, hogy nem szaros max 500pontért shortolt, mivel másnap 3300 után visszapattant... Másról szólt ez, gondold végig sztm és akkor átlátod a cselekmény sort.
Egyébként én nem értem,hogy az angol font bedöntése után,amikor a BOE nem tudott ellenállni a nyomásnak,hogyan maradhatott érintetlen a szabályozás.
Más:Az OTP és rajta keresztül az alapok,a kisbüfik,az összes többi részvény,az egész magyar piac megszívta ezt.Ezzel mi lesz?Most néztem meg a forint aznapi mozgását: 4% bukó 250-ről 260 fölé!
de azért olyan nagyon nem lepett meg. Portfolion anno volt aki rá gyanakodott úgy rémlik
már placcon voltam akkor,az amatőrséget ő hozzá képest értettem hiszen ezt csinálta egész életében és mint tudjuk a shortolás minden appró trükkjét ismeri azért lehetne itt tovább boncolgatni,hogy ki miért bukik vagy éppen nem bukik le..na innentől lenne igazán büdös az egész ügy:)
"Engem majdnem kivittek usába tanulni amikor még csak valuta lappal lehetetett (legalábbis legálisan) dellához jutni. Csak nem volt elég kampós az orrom :) "
Erről beszélek. Etetésre jó volt. Ha úgy veszed azt a pénzt is másoktól vette el nem biztos, hogy korrekt eszközökkel, amit aztán az alapítványába tolt be. Meg ugye azt se felejtsük el, hogy egy alapítvánnyal nagyon sok pénzt lehetett/lehet tisztára mosni.
Ennek f@sznak nincsen egyetlen cselekedete se, amit érdek nélkül tenne. Eddig is utáltam, most már méginkább.
tudom....
ezért van itt egypártrendszer,minden mindennel összefügg,összefut....
orbánt kérdezd, ő is kegyelt tag volt...
alapítvány pénzmosásra van, illetve fejlettebb országokban adóhatósg sem vizsgálhatja, bár nem tudom milyen bejegyzésű... Ez ilyen morzsa osztogatás, miközben kifoszt.
soros alapitvány kivonult az országból,néhány év működés után....
mely ilyen olyan tanittatásról szólt....
vagy rosszul tudom?
Te se tradelted át azokat a napokat sztm :) amatőrözni azt a húzást, amikor régi tradereket is rászedtek tizenéves múlttal elég bátor vélemény :) csak nehogy idén megismétlődjön...
Azért jó volt az az alapítvány. Engem majdnem kivittek usába tanulni amikor még csak valuta lappal lehetetett (legalábbis legálisan) dellához jutni. Csak nem volt elég kampós az orrom :)
ez a mondásod megbocsáss,de jelen esetre ráhúzva nem felel meg a valóságnak.....