Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

Re: nincs cím

#153340 akpo7 Előzmény: #153336

Sztem tokeemeles es akvi a kerdes. + h. mennyi projekt valosul meg, ez igy ugyanis meg 0 arbev.

#153336 matgab Előzmény: #153321

azt megkérdezheted, hogy mennyire tartja fontosnak a cég a tőzsdei árfolyamot, mert pl. a Richternél úgy niylatkoztak, hogy őket nem érdekli a tőzsdei árfolyam.

Meg azt is, hogy ők hogyan értékelik az elnyert tendereket és mivel számolnak a jövő évi tervekben, hogy a tenderekből mennyi fog realizálódni.

Alapvetően milyennek tervezik a jövő évüket és mik voltak a terv készítésekor az alapfeltevések (hogy lássuk, hogy konzervativak, vagy nem)

Ha nem terveznek, akkor az hogyan lehetséges, hiszen ők egy nagy tőzsdei cég, akinek a jövő eseményeire fel kell készüljenek.

Tudnak-e arról, hogy kihez került a 150k?

Ha nem, akkor nem akarják-e valamilyen eszközzel ezt kikényszeríteni záros határidőn belül (részvénymegfeleltetés pl.)

Terveznek-e akviziciókat, ezek milyen fázisban vannak?

Tervezik-e és ha igen miért és milyen árfolyamon az SRV-t és mikor?

Esetleg a Q3 ha már megjelenik akkor lehet még több kérdés.

A PF persze nem tesz fel csak bugyuta kérdéseket...

#153318 matgab Előzmény: #153175

úgy látszik, fontos volt valakinek hogy 2000-ig lecsapja az árfolyamot.

Vagy ismeri már a gyorsot és mindenáron szabadulni akart...

#153130 Atesz11 Előzmény: #153123

Hát igen ez tényleg érdekes,van hasonló szituban pár papír!

Figyelgetem őket egy ideje,hátha fordul majd valamelyik!

#153123 Kissherceg Előzmény: #152972

széép, ez a papír több, mint érdekes. Nem tudom miért szórják 2ig, elvileg itt megréri venni.

Érekes, hogy a másik tender győztes is haldokol...

#152972 hAliG Előzmény: #152967

Kezd nagyon gusztustalan lenni a PF (tudom eddig is az volt), de most még jobban, amit az utóbbi két hétben csinált!

Reggel pl. pár percig olyan állami nyomda cikk cím volt fent, hogy "Állami nyomda: leálltak a nyomdagépek", totál lehúzó szöveggel a cikkben. Aztán kapcsoltak, hogy ez már akár büntetést is vonhat maga után, ezért gyorsan módosították.

De úgy látom nem jött be nekik... nem dobálták el ész nélkül a büfik.

Amúgy az, hogy a FreeSoftba bekerült a PF-es emberke nagyon nagy előnyre tettek szert, amit ki is használnak rendesen!

#152967 hAliG Előzmény: #152856

Szerintem a tranzakciót már rég megkezdte a PF, dobatják és gyűjtik! Lehet, hogy a 150k (is) náluk van és csak dugónak használják!

Nagyon érdekes cikkek jelennek meg és nagyon érdekes hozzászólások a fórumban "aktualis" nicknevű, vszínű PF-es dolgozótól.

Most már arra gondolok, hogy az egész mögött ők állnak.

#152856 pauz86 Előzmény: #152724

hétfő gyj mikor lesz? zárás után? akkor csak kedden derül ki mi lesz :)

max ha vkinek van infoja milyen lesz, hétfő du már megkezdi saját tranzakcióit :)

#152724 hAliG Előzmény: #152305

Egyetértek Veled, hogy valami ilyesmi lehet a háttérben...

A Q3ra kíváncsi vagyok, alapból én nem várnék rosszat, igaz lehet, hogy rosszra hozzák ki (?)

Amit írtam korábban, nagy munka (MVM), onnan azért kellett dőlni egy kis lének... bár ki tudja mikor számláznak.

#152305 matgab Előzmény: #152281

nem biztos...Szerintem a spekák nemcsak vettek, hanem bőven adtak is...

Nekem is volt olyan nap, hogy vettem is és eladtam is jó néhány darabot...

Mindegy is, látni fogjuk amikor elfogy nekik, addig úgy verjük be a fejünket a 2300-ba, mint a vakond az M7-esbe...

És az is lehet, hogy ők sem akarnak 100%-ig kitárolni, lehet, hogy nekik valami kölcsönből kell ezt a tranzakciót finanszírozni (ezért sem akarnak várni sokáig), ez meg akár azt is előidézheti, hogy valamikor akár likvidálni kell a pakkjukat (bár azért egy ilyen megoldás az elég rizikós, nem hiszem hogy ilyet bevállaltak volna.)

Sokkal valószínűbb az, hogy valóban hitelből fínanszírozták, amit most vissza akarnak fizetni és az extraprofitot (30%) vagy visszaöntik a piacra, de az is lehet, hogy megtartják, mondván, hogy nem egy rossz papír ez, van benne tér felfele. Ebben az esetben egy pillanat alatt fog eltűnni az eladó réteg és ha 2400-at átvinnénk, akkor gyakorlatilag tényleg nyugodtan mehetne a minimálisan elvárt 3-4000-ig, gyakorlatilag korrekció nélkül...

Most még lesz egy szerintem szar gyors, azt arra kell kihasználni, hogy vegyen az ember.