Regisztráció Elfelejtett jelszó

Európai Unió

Bosch lassacskán feladja németországot és kínába megy

#1511581 Ddavid Előzmény: #1511575

Itthon is terveznek leépítéseket... Ismerősöm modnta a kínai Boschtól tanulhatnának a németek, olyan szinten monitorozzák valós időben a költségeket és minden transzparens. Nincs szecska népség és felesleges meetingek...

Na, erre gondoltam, az E…

#1511298 TrendMan Előzmény: #1511297

Na, erre gondoltam, az Európa Tanács elnöke.

Egy férfi idáig is eljutott, ez már döfi! Jó tudni, mert valahogy a hírekben én elég ritkán találkozom vele.

Nem tudom, Ursula van so…

#1511297 Koffein Előzmény: #1511294

Nem tudom, Ursula van sokat a médiába, Kaja Kallas.. gondolom ők vannak előtérbe tolva..

Felszokott néha bukkanni Antoni Costa neve is, habár az mindig úgy mosolyog mintha huncutkodni vinnék.. :)

Ez egy általános kérdés,…

#1511294 TrendMan Előzmény: #1511293

Ez egy általános kérdés, semmi másra nem gondolok, mint amit az első mondatban kérdeztem.

Nem emlékszem, hogy bármilyen hírben bármilyen EU-s férfi vezető neve felbukkant volna, de lehet csak én nem követem elég szorosan az eseményeket.

Egyébként az EU-ban most…

#1511290 TrendMan

Egyébként az EU-ban most férfi vezetők vannak?

Én mindig olyan híreket látok, hogy az egyik női vezető visszavonta egy másik női vezető megbízatását vagy épp kijelölt egy harmadik női vezetőt egy további feladatra.

EUrópai adótervezés, ami elől senki sem menekül ?!

#1511288 Koffein

Félelemkeltés, vagy szépen lassan valósággá válik?

EKB

#1511206 Koffein Előzmény: #1511195

Az EU ugyanazt csinálja nagyba, amit ov is csinált kicsibe.. a hatalmon lévők ellehetetlenítik, kivéreztetik az ellenfeleiket..

Egyetértek, egy diktatórikusabb irányba megy az eu, ha nem sikerül megreformálni. Sajnos, nem Mo. fogja megreformálni, hanem a németek, olaszok, franciák, ha és amennyiben sikerül nekik... jelen pillanatban nem úgy néz ki, hogy az akarat meglenne rá..