Lázár Jánosék ezt is jól megcsinálták.. jár a csapatának a buksisimi, meg a dupla tripla bónusz.. :)
https://telex.hu/belfold/2026/03/29/mav-oraatallit...
Nézzük a jó oldalát, egy picit adakoztak az utasoknak..
Lázár Jánosék ezt is jól megcsinálták.. jár a csapatának a buksisimi, meg a dupla tripla bónusz.. :)
https://telex.hu/belfold/2026/03/29/mav-oraatallit...
Nézzük a jó oldalát, egy picit adakoztak az utasoknak..
Tiszta fejjel végig gondolva. Azt kell tudomásul venni, hogy jelen pillanatban OV állásfoglalása miatt, a keleti és nyugati titkosszolgálatok csapnak össze itt. Igen, van orosz befolyás, és itt lehet az orosz titkosszolgálat, és igen, itt lehet az angol, német, francia, vagy akár lengyel, ukrán titkosszolgálat is, mert az egyik oldal meg akarja szüntetni a vétókat, a másik oldal meg meg akarja tartani... mindkét oldalon vannak téglák, vannak porcukor függők, nemcsak kis hazánkban, hanem az eu-s vezetők közt is, ezzel nem relativizálni akarok, csak higgadtan látva a világpolitikát óriási szarban van a nyugat, amit a kisemberek érzelmei mentén próbálnak 4évről 4évre túlélni.. sajnos... mindegyik oldal a saját narratíváját tolja a célközönségének...
Ez a politika és a választási rendszer átalakítása odavezetett, hogy már nincs zöld, demokrata, szoci, komcsi, csak két tábor van, két márka, amelyiknek jobban elhiszi a nép a sztoriját az nyer.. nincs szégyenérzet, nincsen minimális mérce, amit nem kéne átlépni, mert minden nap átlép valamit, egyik, másik párt, a cél érdekében.. ezt anno gyurcsány elkezdte, ov csapata tökéletesítette és emelte a küszöböt, évről évre.. és most rácsodálkoznak, hogy ha mp egy lotyó seggéről szippantja fel a port, majd zelivel közösen szendvicsbe rakják, még e se érdekli az embereket, mert a léc olyan magasan van..
Hogy kinek a sztoriját fogják többen megvenni, majd ápr.12én megtudjuk, de azt ne feledjétek, a mérce kurva magasan van, amit a fidesz évről, évre megemelt. Ezen nem kell csodálkozni.
Sok furcsa közlés van ebben a videóban.
Többek között egy ideális társadalomról.
Hol van ilyen? A (2014 utáni) Fidesz egyik első dolga volt, hogy ami ebből egyáltalán létezett, azt gyorsan lebontotta.
Aztán arról, hogy semmi nem számít. Hát dehogynem! Leginkább a minden áron való hatalmon maradás.
Épp ők voltak azok, akik egy 'csak egy maradhat' hangulatú közéletet teremtettek.
De miért nem a gazdasági-társadalmi eredményeivel kampányol egy ilyen párt? Mi az eredmény? A szembenállás?
Fideszre szeretnék, a 20 évvel ezelőttire. A mostani bukni fog.
Tiszára szeretnél szavazni?
Akkor ezt a figyelmedbe ajánlom, hátha ráébredsz, hogy nem kéne:
Érdekes az a KDNP-s kommentelő, aki szerint ez már a szocik alatt is épp ilyen feudális leuraló stílusban zajlott, ezért most is rendben van.
Ez kb. Csák Máté óta így zajlik és akkor örökké így is kell, hogy maradjon?
Azt hiszem ezt nevezik maradi gondolkodásnak.
A tiszás szórólapos csomagosztogatás és a volt ukrán titkoszolga nyilatkozata a készpénz és aranyszállítmány rendeltetéséről valahogy kimaradt belőle, így kissé egyoldalú a tájákoztatás.
lehet h lesz az 4 pillantás is mert közben elér belgrádba és már jön visszafelé és még az is belefér :)
jól írtad orbán kormányzott de nem ö vezetett hanem Brüsszel,jelenleg ursula és Mo-n zsarnokoskodott,
Egyébként rá kéne jönnie a zembereknek h Brüsszel már rég nem EU hanem a 4. német birodalom amit a birodalmi tanács vezet Ursula Merz, Weber És menekülni kéne túlük ahogy lehet, mielőtt elveszítjük a 3. világháborüt is a németek mellett
Nem esik útba :) Majd megnézem, szoktam lacháza fele járni, átmegy rajta, ott fogok ülni a kisautómba, várom, hogy elmenjen és csak annyit fogok látni az elmondásod szerint, hogy kétszer pislantok és már nyílik is a sorompó... :))
S Orbán kicsoda a csoda sztoriban, tanár úr? 16 éve kormányozva?
te mint a magyar közlekedés nagy patronusa miért nem mész ki soroksárra megnézni a tesztek szerint 176 km/h sebességgel hasító csodavonatot? Amit 4 év alatt megépítettek, 4 év !. Az osztrákoknál sincs ilyen komplett szakasz, Amit nem is csodálok amilyen szar vasuti berendezéseket szállítanak.Ha már trendMan nem hajlando rá De ő már a budapesti 4 db metrot se látta aminek megcsinálására tarlosnak majd 10 éve ment rá.Persze a fidesz a közlekedésben lofaszt se csinált.mint tudjuk
Azért nézzük ezt meg 1848 szemszögéből. Ferenc József a császár (Ursula) vezetésével a német birodalmi tanács (Ursula Merz, Weber) kijelöli pétert mint anno haynaut magyar helytartónak h letörje a magyar szabadságharcot. A német birodalmi tanács és haynau végül behívja az orosz akarom mondani az ukrán titkosszolgálatokat és a hadsereg embereit letörni a magyar felkelést hogy úgymond a magyarok ne legyenek tovább bot a küllők között. .A legviccesebb ember a történetben péter aki a németek elleni felkelés mellett harcoló petőfi verseit szavalja.Kivi lennék mit szólna Petőfi ha látná h haynau a német bérenc az ő verseit szavalja Pesten Sztem forogna a sirjában akárhol is van. Sztem péter meg a német birodalmi tanács weberrel az élen egy napig röhögtek ezen
Bazdmeg Patrióta, s Mandiner??? Nem mond,h nem tudod, hogy mind a kettő hazug, fideszes propagandaoldal??!
Én egy olyan videót tettem be, ahol Orbán korábban mondott beszédeiből raktak be részleteket, meg a mostaniakból, hogy látszódjon, régen pont az ellenkezőjét mondta annak, amit ma!! Semmi hazugság, meg csúsztatás, csak tények! Egyszerűen nem hiszem el, h nem látod a különbséget.
Amúgy rájöttem, én továbbra is Fidesz szavazó vagyok, csak a 20 évvel ezelőtti Fideszre szavazok, az atlantista vonulatra. Azt meg a Tisza képviseli.
Utolsó figyelmeztetés – itt a film, amely lerántja a leplet Magyar Péterről és kampányáról
Egy sorozat, majd abból valóság lett. Van ekkor a véletlen?
A Zelenszkij-sztori, amiről mindenki HALLGAT! Patrióta dokumentumfilm!
Azért gondolom a legsötétebb tiszások is tudják a lelkük mélyén ha máshol nem is, h a nők szja kedvezményét tutira elveszi a tisza.- A férfitársaknak felhívom a figyelmét h ez havi 150-200 rugo a nők személyes jövedelme amit elveszít örökre ( a tisza ellop/elad minden forrást (lemond az orosz olajról és gázról atomerőmüről) amiből helyre lehetne állítani) Ha az szja 36%-ra emelkedik még több lesz...És ismerjük a nőket a haragot elsősorban a ffiakon fogják kitölteni.Sztem csak ebből nagyon sok családi vihar válás lesz Ugyan ez lesz a 13. 14. nyugdíj miatt a szülökkel de azt le lehet szarni hiszen hamarabb meghalnak vagy zsebből havonta fejenként kifizeti nekik. Szóval nem azt mondom h a ffiak ne szavazzanak a tiszára de feltétlenül titkolják el ottthon, nem szavazott vagy mittomén.mit mondjon de a tiszát ne, mert ennek még sulyos ára lehet.Ha egyedülálló vagy/és árva akkor nincs gond.