Khmmm .. Nem vagyok teljesen megelégedve ezzel az eszmefuttatással.
Max. csak részigazság, szerintem.
Khmmm .. Nem vagyok teljesen megelégedve ezzel az eszmefuttatással.
Max. csak részigazság, szerintem.
Szerintem nem elég karizmatikusak, közismertek, ezért egy öregebb verzió, akinek megvan a befolyása, karizmája, beszélőkéje simán befuthat..
Most az látszódik, hogy köv választáson jóval fiatalabbak versenyezhetnek.. valószínűleg Newsom és a másik oldalon még nem biztos, de JD és Rubio közt dőlhet el melyikük megy a poziért.
Egyébként arra kérdésre még nem találtam meg a választ, hogy hol és miért véreznek el mondjuk az 50-60 éves jelöltek az elnökválasztáson?
Milyen kvalitásuk nincs meg?
Ha elhúzódik, még a végén az EU ruszki gázt fog vásárolni.. na arra kiváncsi leszek hogy fogják keretezni a népnek, na meg főleg Zelinek..
A spanyolok mindig is legalább annyira a dél-amerikai világ részei voltak, mint Európáé, a legtöbb gazdasági kapcsolatuk arra irányul.
Ezért nem kicsit másképp ketyegnek és szerintem kevésbé is függenek az USA-tól, mint a többi európai ország.
Macron megadta a módját :))
Nagyon állat a hangzás, meg a tengerállatjáró a háttérben.. háborúra hangolás lvl 999..
Sori gyerek meg kikiáltotta a Spanyolokat a nyugati világ vezetőjének :))
https://x.com/AlexanderSoros/status/20285215267655...
ennek a dupla fenekű böröndnek van egy izreali és olajalapú arab zárja is
Ez számomra egyenlőre semlegességet jelent.
Úgy látszik a Spanyolok oldalt választottak..
Szerintem modellezték, meg Parlavi visszahozása sem véletlen, a régi szép idők szellemét idézik meg, hogy akkoriban még szabadok voltak...
Valószínűleg tudják űtni Iránt, csak a bosszú dzsihád amitől tartok, hogy lesznek itt ott durrogtatások a nyugati világban..
Ez olyan, mint egy dupla fenekű bőrönd, kinyitod és nem tudod mi kerül elő belőle.
Gondolom arra számítanak, hogy a meggyengült rezsim katonáit megdönti az elnyomott nép.
Nem látom, hogy a nagy sátán hogyan akarja lezárni ezt a dolgot négy héten belül szárazföldi csapatok nélkül.
Meglátjuk, EU még alszik, visszhangzik az épület :))
https://x.com/D_Tarczynski/status/2027872134266048...
Ursula hétvégén nem dolgozik, hétfőn foglalkozik a témával: