félév alatt megfelelezödött az árfolyam. Ez nem fog ismét 5xxx árfolyamot elérni bármilyen választási eredmény lesz.
félév alatt megfelelezödött az árfolyam. Ez nem fog ismét 5xxx árfolyamot elérni bármilyen választási eredmény lesz.
Ez azért eléggé risk on approach...
Ha nyer a Tisza, akkor a 4IG-nek simán az árfolyama mehet vissza oda ahonnan indult 2017-2018-ban.
Ha meg nyer a Fidesz, akkor meg nyilván lesz egy gyors felpatt, de ha utána az EU közbelép "el volt csalva a választás" felkiálltással, akkor megintcsak nehéz helyzetbe kerülhet a cég.
Igen, ha mp nyer akkor ö a 4ig-n bukja el a pénzét te meg majd a megtakarítások megadóztatásán amiből a kapitány majd megszerezheti magának MOL-t. Majdnem mind1. Egyébként nem is értem h egy tőzsdei szájton hogy a picsába merülhet fel egyáltalán a tiszára szavazás ???
Úgy számolj, hogy a lemondási idő több is lehet, ha MP nyer.
Ma betoltam az összes tartalékom. Komoly bukóban vagyok, de minden hónapban a fizumból is fogok betenni.1 évig építem a befektetést. Nem nézem az árfolyamot. 1 év lemondás.
A csúcson azért rohadtul túl volt árazva, egy hisztéria volt.
Most meg árazza a piac egyre jobban a választási bizonytalanságot.
Mi lesz ezzel a céggel , ha a Tisza nyer és kifarolnak mögüle?
Mi lesz a gigasztikus hitelekkel, főleg, ha az infláció elszabadul és emelkedni kezdenek a kamatok vagy ha a HUF árfolyama felugrik 500-ig??
Régen is azt írtam, hogy Jászai Gellért korábbi SCD birodalmára is igaz volt, hogy hihetetlen nagyot nőtt , mindent hitelekből finanszírozott és mikor jött a 2009-es hitelválság, akkor tönkrement a cégcsoport. Persze mivel nem Jászai pénze volt benne, nem a saját hanem a hitelezők pénzét bukta el.
Most egy még sokkal nagyobb vállalat birodalmat épített fel, amit segített az erős állami politikai hátszél is erősen.
Viszont ha a Tisza nyer, akkor itt hirtelen szélcsend vagy inkább erős ellenszél lesz. Másrészt a balliberális globalisták soha nem létrehozni , dolgozni , alkotni szerettek és nem ebből a "munkából" gazdagodtak meg, hanem a meglévő vagyonokat szerették zabrálni.
Itt ez a cég, nehéz helyzetbe fog kerülni, ellenőrzik vele a kommunikációs csatornák nagy részét, még magát a választási rendszert is üzemeltetik.
Nagyon csodálkoznék ha nem az lenne erre a globalisták reakciója, hogy ezt a céget fel kell darabolni, ki kell vonni az állami biztosítékokat mögüle, az űriparra meg a védelmi iparra amúgy is felesleges állami pénzeket költeni...
Tehát ha ez így lenne, akkor a 4IG nagyon nehéz helyzetbe kerülhetne és visszaesne egy egykori Freesoft kategóriába kb.
Lefog járni az előfizetés, 8990 ft-ról ugrana 12990 ft-ra, ha nem újítok.. mondom wtf?? felhívom az onet, még fél évig 8990, júliustól 10990 ft, ez átlag 9990 ft-ra jön ki, ha az egy évet nézem...
Számolok egy Telekomot 9890 ft ugyanaz a szolgáltatás egy évig...
Az azért vicc, hogy már többedik hete csoportos beszedési hibájuk van s nem tudják beszedni a zsét az ügyfelektől... :))
"Az MoU által megjelölt együttműködés célja, hogy a felek megvizsgálják a legkorszerűbb, hosszú hatótávolságú rakéta-tüzérségi rendszerek, köztük a HIMARS rakétatüzérségi rendszer
magyarországi integrációjának előkészítését, valamint a további közös fejlesztési, gyártási és ipari együttműködési lehetőségeket."
Nagyon jó lett. 4600ért még vettem, mert azt hallottam, hogy még meglepetés infók lesznek a cégről hamarosan.
Ha ezekkel a cégekkel tényleg kapcsolatba kerül, akkor még +50% benn van az árfolyamban simán 1 év alatt. Érdemes megjátszani.
Nagyágyúkkal tárgyaltak, SpaceX csapata, Locheed, Northrop Grumman... reméljük ragadt is rájuk valami..
Mennek a zűrbe
https://telex.hu/kulfold/2025/11/07/magyar-cegek-i...Vagy kormányváltás, mert az be fog kavarni :) habár nem tudom, mennyire akarja baszogtatni a fidesz kifizetőhelyeket, ha és amennyiben nyerne MP...
Köszi! Azt a pletykát hallottam, hogy még legalább 1 évig nagyon sok szerződés, bejelentés lesz és senki nem tudja, hogy milyen magasan lehet majd addigra az árfolyam.Csak jövő ősszel tervezem eladni. Remélem addig nem lesz nagy tőzsdei összeomlás.