Regisztráció Elfelejtett jelszó

Bitcoin

Durván beverték, -33% ok…

#1508381 Koffein Előzmény: #1508380

Durván beverték, -33% október 3 óta.. kb 76e-nél lehet egy megálló...

Ha már a rádió is bemondja, népi megfigyelés szerint lassan az alján lehetünk, ilyenkor szoktam egy jelképes tétet tenni revolulon, de hát most még nem lehet, így ez elmarad..

https://tvc-screenshots.investing.com/tvc_834ca78f82297020324a9012e7340197.pnghttps://invst.ly/1dgu3o

Kicsit nyom az ideg, mer…

#1508380 Ddavid

Kicsit nyom az ideg, mert kryptóval eddig csak veszítettem mindig... Most már kiülöm :/

NAV a kriptóról is tudni fog

#1508247 Ddavid Előzmény: #1508241

Ez a kép jön be, nem sértés és beszólás, sértegetés a célom, mert van kryptóm, csak nem látom a hatalmas storyt(mint ami az elején volt) már mögötte ami 2-3-10x-ést hozna.

Opinion: This Meme Exposes an Uncomfortable Truth About Crypto

NAV a kriptóról is tudni fog

#1508241 Koffein

Hogy is volt anno a BTC reklám? Nem látják a kormányok, függetlenség, szabadság... megdönti a kormányok hatalmát, nincs ráhatásuk...

"A hatóságok közötti tényleges adatcsere 2027-ben fog elindulni. Ez azt jelenti, hogy a 2026-ban az egyezményes országokban végzett kriptoügyletekről a NAV először 2027 folyamán kaphat adatot.

A jövőben az adózóknak érdemes lesz a tranzakciókról teljes körű nyilvántartást vezetniük. Ha ugyanis utólag derül fény az eltitkolt bevételekre, drága mulatság lehet a vége.

A törvényjavaslat hangsúlyozza, hogy az adózók saját felelőssége a nyilvántartás pontos vezetése

– mondja Gondi Anilla, a Jalsovszky ügyvédje"

https://divany.hu/mindennapi/nav-bevetel/

felborult, felgyulladt, megkéselték, feldarabolták etc..

#1508240 Koffein Előzmény: #1508234

Nem biztos, hogy a lambó hibája.. ismerjük azt a jelenséget, hogy 500paci a hátam mögött, majd lepadlózza és a kitörést még meg is kell tudni fogni.. :)

#1508234 matgab Előzmény: #1508215

Ha milliárdos lennék, biztos nem vennék Lambo-t.

Milyen egy fosok ezek, hogy Jota-é is kigyulladt és ennek a milliárdosnak is kigyulladt, pedig nem is ment annyira gyorsan.

#1508229 Koffein Előzmény: #1508227

Előbb utóbb, csak megtanulnak az új kriptómilliomosok is csendben örülni a vagyonuknak.. :-/

#1508227 Ddavid Előzmény: #1508216

Azt mondták milyen jó a ledgereken tartott asset mert az a tiéd... még valaki el nem kívánja tőled :\

#1508216 Koffein Előzmény: #1508215

íííj így legyen az ember kriptomilliárdos a vadkeleten :-/

TOP100

#1508099 matgab Előzmény: #1508095

a BTC és a többi néhány nagy (ETH, XRPÖmég majdnem topon van. De második vonaltól kezdve (ADA, Doge, Stellar, Avax stb) a többi altcoin már igen gyenge helyzetben van. A harmadik vonal pedig egyenesen ATL-eken leledzik. Az én JTO-mnak például sikerült a vételemet követően 2 hónap alatt is simán lefeleződnie, de a Filecoin-om is minimum közelében, de a többi ilyen jellegű figyelőlistámon hagyott kriptók is mélypontokon (XTZ, Polygon,Spell, Math, API3, SWFTC, PEPE, ONDO, FLOKI , SEI, LQTY, GALA, AERO, IMX).

És ebből a fenti szarokból mind tartottam, persze általában abban az időszakban, amikor a legnagyobbakat esték.

A JTO is felment 2,1-ig, ott vettem, majd fordult és onnan már 0,8-ra esett alig 2 hónap alatt.

Valakinek kihúzták a lottószámait..

#1507864 Ddavid Előzmény: #1507863

Haveromat aCelsius botrány lenullázta és utána altcoinokba pumpálta a lóvét, hogy majd lesz 10-20x-ás. Hát eddig semmi és van coin amit removoltak már... Szerintem ez már nem lesz olyan mint előtte volt, hogy midnent is vettek.

Valakinek kihúzták a lottószámait..

#1507823 Koffein

Aki 0,001-en vett, az pár perc alatt 284,900% profitot ért el..

Kép