Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

bütyök meg eü embere kula bá és a virtuális valóság

#1506740 Spade Előzmény: #1506739

A lófaszt pucolta el gyurcit, öt az ájrópai egyesült libsi erők vették le a színről. Bütyök ,egy ugyanúgy fideszpatkány csak rosszabb mert semmit nem csinált semmihez nem értett. Egy állásokat tarháló aranyifjú focista feleség volt aki a családját terrorizálta. Egyetlen "érdeme" h úgy hazudik mint más senki. Csak az eu megszálló erői megtalálták mint a múltkor markizajt és hatalmas pénzügyi erőfeszítéssel futtatják, meglátjuk meddig, Előző (sikeres?) projektjük a lengyel tusk is már recseg ropog

#1506739 KawaBazsy Előzmény: #1506736

Nem választottam ki. Patkány Fidesz eltakarítására perpill csak neki van esélye. Kurcsányt már elpucolta, így elévülhetetlen érdemei vannak már. De amúgy nem óhajtok vitába belemenni, csak azért nyilvánultam meg, mer túltoltad.

Adria vs. Magyaro.

#1506738 KawaBazsy Előzmény: #1506735

Mi se, csak június vagy szeptember jöhet szóba. Június úgy, hogy a kölkök végeztek pénteken a sulival, másnap hajnali 3-kor indultunk. S kva szép hely, fasza vót. :-)

#1506736 Spade Előzmény: #1506733

bocsika nem tudtam h izzadva vártad a választ egész héten, sajna csak hézagosan járok erre. Én meg bütyökhöz gratulálok, igazán jól kiválasztottad, kapiitális fogás volt.

#1506733 KawaBazsy Előzmény: #1506724

Egy hét szünet után ezt a választ sikerült összehozni? Gratula. Amúgy vádol a tököm. Ha magadtól vagy ekkora Fidesz fan, ahhoz is. Baromságokat senki se olvas szívesen.

#1506724 Spade Előzmény: #1506653

jajaja mikor majd ott ücsörögsz bahmut külsőn a lövészárokban, miután bütyök berántotta Mo-t az ukri háboruba megint a németeket különösen merzet és webert követve. És várod az utolsó dront te is valami hasonló következtetésre fogsz jutni sztem : Azaz bütyök meg gyurcinál is sokkal nagyobb fasz és h talán te toltál túl sok port mikor engem vádoltál gondolkozás helyett.......

Bencsik András interjú

#1506706 Koffein

most már értem, hogy miért adott interjút a partizánba, egyszerűen kibaszták a hírtvből... érdekes az álláspontja..

#1506658 Láma Előzmény: #1506644

"Na túl sokat írtam,"

Ez a gondolat jelzi, vannak még elvétve tiszta pillanataid. Van remény. Bár lehet, csak előrehajoltál gépelés közben és leesett a sisak. Mesélj kérlek, a csúnya, gonosz háttérhatalomról. Erősödött? Gyengült?

#1506653 KawaBazsy Előzmény: #1506644

Gyurci fényévekkel jobb.. bmeg te mennyit kapsz ezért a propagandáért?

#1506651 Spade Előzmény: #1506646

csak mérnök vok, engem ilyen muciologus faszságokkal nem etet5sz meg....

Adria vs. Magyaro.

#1506648 Koffein

Szerintem, eredménytől függetlenül az Adria még mindig jobb ár érték arányban, mint a Balaton...