Szerintem itt senki nem mondja biztosra egyiket sem. Én írtam, hogy MP megérkezett és behúzhatja, ha nagy hülyeséget nem csinál. Persze, 26 tavaszáig sokminden történhet és a fidesz sincs lenézve, mert ismerve őket, tudnak olyat virítani, amivel behúzzák. Eladósítják az országot, ami már folyamatban van (https://www.vg.hu/vilaggazdasag-magyar-gazdasag/20...), majd 26 januárjától kiszórják a zsét az emberekre, kis ideig azt érzik, hogy több van a zsebükbe oszt mégsem..
Azt gondolom, hogy tök mindegy ki nyer, az első 2évben megszorítások lesznek... az is látszódik OV fején, hogy kurva nagy gondban vannak, kevesebbet alszik, mint 4éve.. sokkal többet kell játszadozni a potméterekkel... az is látszódik az országban, hogy tök mindegy ki, csak váltás legyen, próbáljunk ki valami mást.. egyre többen gondolják így...
Az is igaz, ha az emberek nem tudják, vagy akarják az igényüket a kormány fele jelezni, tüntetések stb formájában, akkor tök mindegy ki nyer, MP, vagy OV, mert ugyanazokkal a problémákkal fogjuk szembetalálni magunkat... én azt borítékolom, ha netalán MP nyerne is, 8év múlva nagyjából ugyanezekkel a problémákkal találnánk szembe magunkat.. azért 8év, mert 4évig lehet takargatni, előző kormányra fogni, magyar gondolkodást ismerve, valószínűleg behúzná a következőt is, és a köv 4évben kezdenének kihullani a szarok, s kezdene fogyni a türelem..
Természetesen a fenti tézis, gondolat, az emberi képzelőerő szüleménye, fikció, bármikor, bármi felülírhatja s változtathatja az elgondolásokat...