Nem választottam ki. Patkány Fidesz eltakarítására perpill csak neki van esélye. Kurcsányt már elpucolta, így elévülhetetlen érdemei vannak már. De amúgy nem óhajtok vitába belemenni, csak azért nyilvánultam meg, mer túltoltad.
Nem választottam ki. Patkány Fidesz eltakarítására perpill csak neki van esélye. Kurcsányt már elpucolta, így elévülhetetlen érdemei vannak már. De amúgy nem óhajtok vitába belemenni, csak azért nyilvánultam meg, mer túltoltad.
Mi se, csak június vagy szeptember jöhet szóba. Június úgy, hogy a kölkök végeztek pénteken a sulival, másnap hajnali 3-kor indultunk. S kva szép hely, fasza vót. :-)
bocsika nem tudtam h izzadva vártad a választ egész héten, sajna csak hézagosan járok erre. Én meg bütyökhöz gratulálok, igazán jól kiválasztottad, kapiitális fogás volt.
mi majd szeptemberbe megyünk, nem szeretem a tömeget :)
Egy hét szünet után ezt a választ sikerült összehozni? Gratula. Amúgy vádol a tököm. Ha magadtól vagy ekkora Fidesz fan, ahhoz is. Baromságokat senki se olvas szívesen.
jajaja mikor majd ott ücsörögsz bahmut külsőn a lövészárokban, miután bütyök berántotta Mo-t az ukri háboruba megint a németeket különösen merzet és webert követve. És várod az utolsó dront te is valami hasonló következtetésre fogsz jutni sztem : Azaz bütyök meg gyurcinál is sokkal nagyobb fasz és h talán te toltál túl sok port mikor engem vádoltál gondolkozás helyett.......
most már értem, hogy miért adott interjút a partizánba, egyszerűen kibaszták a hírtvből... érdekes az álláspontja..
A legsebezhetőbbnek üzleti szempontból az italboltok, zenés-táncos
szórakozóhelyek tűnnek a KSH adatai alapján. Ezekből 1 év alatt 1000-rel
lett kevesebb, 2019-hez képest pedig 4800 ilyen üzlet húzta le a rolót.
"Na túl sokat írtam,"
Ez a gondolat jelzi, vannak még elvétve tiszta pillanataid. Van remény. Bár lehet, csak előrehajoltál gépelés közben és leesett a sisak. Mesélj kérlek, a csúnya, gonosz háttérhatalomról. Erősödött? Gyengült?
https://infostart.hu/belfold/2025/06/29/maris-kijo...
Mindenesetre sem Bödőcsnek nem menne ilyen jól Orbán nélkül, sem az általam gyakran frekventált söröző nem könyvelhetett volne-el rekordközeli bevételt tegnap - a Pride betiltása nélkül.
Gyurci fényévekkel jobb.. bmeg te mennyit kapsz ezért a propagandáért?
csak mérnök vok, engem ilyen muciologus faszságokkal nem etet5sz meg....
Szerintem, eredménytől függetlenül az Adria még mindig jobb ár érték arányban, mint a Balaton...