Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Szíria

#1505445 Koffein

Csak úgy érdekességképpen, pár napja megy a gyilok... akkora sajtóvisszhang nincs, mint palesztin vs zsidó ügyben... ha nincs zsidó, nincs akkora hír..

Nálam is, de ez rájöttem…

#1505363 TrendMan Előzmény: #1505361

Nálam is, de ez rájöttem, nem televízió, hanem valamilyen napi összefoglaló, amit a Die Welt készít és amolyan végtelenített változatban folyamatosan leadja.

Nem tudom az usába hogy …

#1505183 Koffein Előzmény: #1505181

Nem tudom az usába hogy van ez, biztos megoldják, hogy példát statuáljanak. Vannak országok, ahol jön az a bizonyos autó és...

Nem tűnik egy érett szem…

#1505181 TrendMan Előzmény: #1505180

Nem tűnik egy érett személyiségnek.

Bár szerintem manapság az érett személyiségekre rájár a rúd.

Egyébként ez büntetendő ha ilyesmire bujtogat?

Én arra tippelnék.

Nem okosak ezek a bal ol…

#1505180 Koffein

Nem okosak ezek a bal oldali libsik amcsiban... emberünk kiteszi tiktokra, hogy 8éve nem fizet adót és kéri a követőit, hogy öljék meg muskot.. ennyire toleránsok már az emberek, hogy ha nem tetszik valaki, vagy a rendszer, akkor ez neki probléma, és az a legegyszerűbb, hogy öljék meg... mintha egy filmbe lennének... :-/

https://x.com/libsoftiktok/status/1894071534068601...

Elfordulat ..

#1505146 Koffein Előzmény: #1505138

durva :-/ habár mit várjunk bil géjctől és haverjaitól? :)

mifelénk is egyre kevesebb a vegán gyorsétterem.. a lufi kidurrant... fájni, fáj, de e van.. :-/

bili gyerek is tolja a marha sztéjket, csak nem mondja.. ha vegán lenne, nem lenne ennyire pockos... :)

Konec filma?

#1505128 Koffein Előzmény: #1505108

Lehet egy amcsi teszt részesei vagyunk?

NYT: “For decades we have always wanted countries like Germany to be capable of building a far larger military force, but not the largest, or most capable, for all the obvious historical reasons,” said Richard Fontaine, the chief executive of the Center for a New American Security, a Washington think tank. “We are about to test that.”

https://archive.ph/Ywg6I

vagy egymásnak esünk, vagy eggyé válik, aminek eggyé kell válnia..