megvannak, már meg is néztem őket, köszönöm. Ha most foglalok nagyon olcsón vannak, kiváló szállások.
Repülőjegy már megvan, márciusban megyünk 10napra. :) Malevnál nagyon jó kis akció van. 24.000oda vissza vagy 22000 ilyesmi.
keress rá a Római szóra!
Amúgy 09.03-án írtak ebbe a topikba szállásokat!
köszi, rákerestem róma szóra, de csak romákat kaptam :D
Herceg,
Ricsi és én anno itt linkeltem be római szállásokat.
Szűrjél rá...
Aki volt kint és talált magának nagyon jó kis szállást, amit ajánlana kérem tegye meg és ne fogja vissza magát. Belvárosban lehetőleg vagy attól 1,5kmes körön belül nézelődöm. Van néhány kiszemelt szálloda, de nyitott vagyok. Minél előbb mondtok, annál jobb. :)
Illetve esetleges turisztikai célpontokat is várok a közismerteken kívül. Köszönöm.
Kösz!
Hát a Wall St-en nem jártam, úgyhogy a szerveres buli kimaradt. Inkább melegebb éghajlatot kerestem. :)
dugd be fordítva a konektorba a szervereiket. Hátha attól elkezdenek esni...
Jó utat!
Nyilasin felbuzdulva terveztem egy kis floridai kiruccanást a jövő hétre. Attól tartok, hurrikán nézés lesz belőle...
engem nem.. :DD
elég ha a következő talira hozzátok a kész étkeket. Elvégre válság van (vagy lesz, vagy volt...)
nem bizony, irigy kutya vagyok :DD
Hathornak ment pü ;-)
valakit érdekel még esetleg? :))
ne áruld el, nem marad neked :)))
na jó, bevallom kicsit csalok :)
nem pont fent Lajosforránál, hanem az odavezető út mellett egy terület de inkább Szentendréhez van közelebb
ez mellett elrohan mindenki, ezért nincs lepusztítva ;-)
na az nekünk sem maradhat ki...
mindig grillezünk fent, és mi nem vagyunk húsosok, így töltött pari, gomba...
cukkini, padlizsán, és egyebek...
mi voltunk Erdélybe pár éve, ott rengeteg gombát "kaptunk" az erdőben, ahogy a székelyek mondani szokták :))
szóval rngeteg gombát szedtünk, és minden este azt grilleztünk, húsokkal, meg valami kolbász szerűvel. A gombába raktunk juhturót, vagy sajtot vagy mit... isteni volt grillen is
régen ettem már őzlábat, vagy pöfeteget...
nekünk Zemplénben van házunk, és sokat gombászunk...
ott tinórukat szedünk (néha királyvargánya is belefér)...
ezen kivül rókagombát, de az ottaniak pl. a galambgombát már nem eszik meg, de az őzlábat, csiperkét se nézik semmibe... van egy nagy rét (birkalegelő) tele szegfű gombával, azt is csak én szoktam szedni...
itthon (Debrecen) melletti erdőkben lilapereszke a kedvencem, bárt az idén kimaradt sajna..
marad a tavalyi fagyasztott.. :)
kajában rengeteg félét szoktunk csinálni, de az asszony tud egy juhsajtos-pöris költeményt kenyéren, hát az szenzációs...