Mi az a Fortinet?
Raiffeisen 24,5 vétel és BUX long 92700 nyitás...
Mi az a Fortinet?
Raiffeisen 24,5 vétel és BUX long 92700 nyitás...
Ilyen dolgokba nem merek bevenni, mert eddig mindig csak szívtam ezekkel -_-.
Ellenben a Fortinet még menetelhet, mert elég erősek az iparági kilátások...
Na, a múltkori Upstart-os vételem óta megvolt a -20%, tegnap gondolkodtam, hogy 65 USD körül felmarkolok egy nagy adaggal, mert az Affirm-öt is megtépték a múltkor gyorsjelentést követően.
Ahh, mondom, ha meg vennék, akkor biztos esne a gyorsjelentést követően 10%-ot legalább... Szóval nem vettem.
Erre ma +30%...
De kár, hogy nem vettem... Ez van amikor kib@sz a faktor velem, azzal hogy ki akarok b@szni a faktorral...
Na ez ugrott is... Nagyon várják és ha jó lesz a game az elviheti a 300-350$-es rangebe.
A TTWO-ról én is olvastam mostanában egy nagyon pozitív elemzést.
Akkor majd 1 hét múlva ránézek köszi.
A TTWO-t nézegetem, mert mire ideér a GTA VI, nem nagyon lesz más nagy név a piacon, mert ez egy brand és addigra a világ tőkében fog úszni. Azt mondanám óvatosan, hogy 40-80% növekedés benne van 2 éven belül. Persze közel sem olyan látványosak mint a Te tippeid, de gondoltam bedobom.
110 óta nézegetem a Twillio-t, az csak ment , emelkedett némán mindig.
Most végül 145,1-nél elhatároztam, hogy veszek...
Csak szóltam...
Most, hogy már bő 20%-ot esett hirtelen az UPST a vételemet követően (remélem megjátszottatok egy shortot), rábővítettem, jó lesz az alapon.
uavs -t végülis 15% pluszban eladtam.
Macy-nel megvolt a 10% plusz azóta (igaz csak napon belül, ha az osztalékot is hozzaadod.
A PBR fura.
Kétszer kicselezted a faktort az eladásokkal, de az UAVS-ra teljes erővel csapott le, a PBR és a M elmaradt 10-10%-át is ráverte.
Macy-t is eladtam aznap amikor a PBR-t.
Viszont pénteken vettem egy nagyobb adag UAVS-t. Többet akartam venni, de valami miatt az IBKR csak pár darabokat engedett venni 4,8 és 5,05 között.
Végül megvettem az eredetileg beadott mennyiség 80%-át 4,99-es átlagáron, de ez baszott idegesítő, hogy rohangálni kell az ár után....
Azért most nem sírok, mert ki kell élvezni ezt a +30%-ot... Aztán reméljük holnap jön még +50%!
Tegnap eladtam a PBR-t mert elég nagy dividend jön le róla holnap és nem akarok adózni miatta...
El tudom képzelni, hogy +10% lesz mielőtt visszaveszem.
Airbus is megindult, amióta a TBSZ transzfer előtt eladtam (11.05.-én)
Közben volt egy UPST vételem 77 USD körül , 3 napra rá szokásos -15%-os nap, de azóta már pozitívban... :-)
Az egyetlen biztos pont a tőzsde világában :)
úgy látom a faktor még mindig él... :-/
Tuti Tipp:
UAVS: eladva 9,5-nél, nem mertem tartani a nagy csapkodásban
DPRO 80%-a eladva 4,55 körül
Gondolkodtam múlt héten, hogy mit vegyek:
Upstart vagy Affirm.
Upstart-ot választottam 77-nél
Ma 69.4...
A fucktor az faktor JPM meg leminősítette.
a felszabadult pénzből vettem LQTY-t. Elkezdett felmenni, maj kedden eladtam kis plusszal 1,28-ért.
Vettem inkább helyette ETH-t meg Filecoin-t.
Szerdán LQTY meg emelkedett 35%-ot...
Render, ami eddig volt, az magára talált, MATH (aminek a felét megtartottam , már kitörés előtt álló vulkánként várja, hogy eladjam a teljes keretet, hogy nekiálljon két-háromszorozni.