Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Columbia egy picit felidegesítette Trumpot

#1504672 matgab Előzmény: #1504623

Itt két dolog van ami gond (többek között).

Az egyik az, hogy az USA úgy néz ki áttért teljesen egy ilyen NER típusú kormányzásra. Semmi diplomácia, gyorsan pofánbasszuk a gyengébbet és igazunk lesz a végén alapon politizál.

Másrészt a világ vezető hatalmának egész adminisztrációja így teljesen kézi vezérlésű vált, ami teljességgel kiszámíthatatlanná teszi...

Chamath Palihapitiya interjú

#1504670 Koffein

Chamath Palihapitiya elmeséli, hogy miért fordított hátat a demokratáknak, mi volt az a pont, amikor a republikánusok, azaz Trump felé fordult...

Ahhoz, hogy megértsük miért alakul úgy a világunk, ahogy, ahhoz érdemes az egyes szereplők motivációit, gondolatait megérteni...

#1504623 Koffein Előzmény: #1504621

és még nyomatékosítják is, hogy mindenki megértse, a hajónak ismét van kapitánya...

Kép

#1504620 Koffein

Azon azért elgondolkodik az ember, hogy milyen emberek lehetnek ezek, akiket a saját országuk sem fogad vissza..

Kép

Ó, az a különleges banán fóbia:

#1504521 TrendMan Előzmény: #1504514

Vajon ez a fajta fóbia ezért talál meg mindig csak nőket?

Azon is gondolkodtam, hogy ezek a fóbiák 50 vagy 100 éve is léteztek vajon?

Ehhez Miss. Marple-nak k…

#1504520 TrendMan Előzmény: #1504516

Ehhez Miss. Marple-nak kellene lenned és körbeszaglászni a helyszínen, hogy kiderüljön ennek lehet-e bármi valóságalapja.

Simán előfordulhat, hogy a tulaj két háztömbbel odébb lakó nyugdíjas, akinek minden hónapban kézbe adták a pénzt és a kis nyugdíja mellett ez volt az egyetlen bevétele.

Olyan szálat is el lehetne képzelni, hogy valaki csónakon várta őket az éji órán és utána felszálltak egy hajóra, de ez csak fantáziálás.

Még gyanús lehet a bérbe…

#1504516 Koffein Előzmény: #1504513

Még gyanús lehet a bérbeadó. Nem tudom mennyire életszerű a hanyatló nyugaton, hogy felmondás miatt a tulaj másnap odamegy vizsgálódni, pont aznap, amikor eltűntek és bejelentést tesz, mert nem értek haza. Honnan tudja mikor szoktak hazaérni? Meddig várt a lakásban? Mit csinált a lakásban?

Nemrég olvastam én is.Re…

#1504513 TrendMan Előzmény: #1504512

Nemrég olvastam én is.

Remélem, nem ez történt, de ha öngyilkosság, akkor délután nézték ki a helyet, este mentek vissza végrehajtani.

Ráadásul egy olyan helyet, ahonnan az Északi-tenger már egész közel van, a sodrás miatt szinte lehetetlen megtalálni őket.

Az albérletet azért mondták fel, mert pedánsak és nem akartak a családjukra költségeket hagyni.

Sajnos szerintem összeáll, de remélem tévedek.

Mondhatnám, hogy Columbo…

#1504512 Koffein Előzmény: #1504472

Mondhatnám, hogy Columbon nőttem fel, de nem, inkább Magnum és McGyver sorit néztem gyerekkoromban :)

https://hvg.hu/vilag/20250117_huszti-eliza-henriet...

Az a furcsa, hogy a kamerák szerint 12 órával azelőtt is jártak ott... miért mentek vissza éjjel? miért mondtál fel a bérleti szerződést? úgy hogy minden cuccot ott hagytak? persze sok a kérdés, ami után kell járni.. munkatársak, barátok stb, h képet kapjunk mi lehetett a motiváció.. ha elrabolták őket, vagy gyilkosság, akkor megzsarolhatták őket, hogy odamenjenek... ha öngyilkosság, akkor mi okból tehették ezt? ha meg csak véletlen belecsúszott egyikőjük, a másik segíteni próbált, akkor miért mentek arra? sok a kérdőjel, de elsőre átolvasva a sztorit, első gondolat az öngyilkosság volt, másodikra az egyik belecsúszott, a másik segíteni próbált és mindketten belefulladtak..

Bidé figyelmeztett

#1504506 Koffein

oligarchát foglalták el a fehér házat... sori és társai nem oligarchák, egy szent, aki érdek nélkül cselekszik... XD

Behódolt?

#1504505 Koffein

BillGecc 3órát beszélt Trámpal.. érdekes, hogy milyen gyorsan fordul a tőke...

Ez tőlem annyira távol á…

#1504472 TrendMan Előzmény: #1504471

Ez tőlem annyira távol áll, hogy erre nem is gondoltam.

De igen, sajnos előfordulhat.

Elméletben ennek ellentmond, hogy akik nagy családban élnek, azokat ez a veszély ritkábban fenyegeti, elmagányosodott emberek követnek inkább el öngyilkosságot.

De mivel más ésszerű opció úgy tűnik nincs, sajnos jelenleg ez a legjobb magyarázat.

Grönland

#1504410 Spade Előzmény: #1504401

Én azt vizionálom h trump beharapja grönit, a zoroszok meg kinákok jováhagyják de cserébe megadja a zoroszoknak amit kérnek ukriból terület + nonato, és kínának meg tajwanicát oszt lesz egy win win win szitu meg baráccság A többiek meg bekaphattyák,