Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Mar-a-Lagói kiruccanás

#1503815 Spade Előzmény: #1503811

Sztem jó a műsor, utoljára jakopetyo idejében volt ilyen szórakoztató amikor a traktorost le akarta zúzni mert zavarta az interjúját a munkája:)

Mar-a-Lagói kiruccanás

#1503811 matgab Előzmény: #1503805

Egy hét késéssel megnéztem én is ezt a Magyar Péter - Menczer Tamás balhét.

Igazából Menczer is egy kocsmai csöves tahóként viselkedett, kb úgy ahogy azt egy részeg foci huligántól lehetne elvárni (nem is tudom miért nem inkább őket küldték) , ugyanakkor a felvétel másik részében Magyar Péter ugyanabban a tahó stílusban beszélt az államtitkárral, hogy az embernek szekunder szégyenérzete támadt mindkettőtől, főleg, hogy az egészet egy gyermekotthon előtt intézték.

Mar-a-Lagói kiruccanás

#1503805 Spade Előzmény: #1503804

A jövö héten sztem magyopetyo utazik mar-a-lagoba és ott találkozik mindenkivel is. Viszi a hőmérőjét meg az alsogatyába rejthető diktafonját is és a két kipróbált ujságírókat kibaszó testőrét. A sajtájon előreláthatólag csak a telex,24.hu,444 hvg kérdezhet majd

Dull Szabolcs a médiáról

#1503801 Koffein Előzmény: #1503796

Itt arra gondoltak, hogy mondjuk 15-20 évvel ezelőtt, ahhoz hogy egy politikus elmondja mit gondol valamiről, bement egy tv-be, vagy írt egy véleményt a népszabadságba, majd válaszolt a másik oldal a magyar hírlapban... majd a tv-k eldöntötték, hogy megszólítsák az adott politikusokat, az adott sztorival kapcsolatban, ami talán bekerült híradóba, de az is lehet, hogy nem... most már ott tartunk, hogy nem kell jóba lenni egyik média felülettel sem, mert a politikusok saját maguk alakítják, keretezik az üzeneteket, amit el akarnak juttatni a saját szájuk íze szerint, nem kell média hozzá.. elég ha a politikusnak van egy fb oldala, ahol élőbe átadja az üzenetet, véleménycikket ír, stb...

Dull Szabolcs a médiáról

#1503796 TrendMan Előzmény: #1503794

Amerikai akciófilmekből vannak ilyen élményeim, ahol az oknyomozó újságíró ereje megfeszítésével és élete kockáztatásával megszerzi 'A BIZONYÍTÉKOT' és amikor ez a média kezébe kerül, akkor a közvélemény akkorát hördül, hogy a leggonoszabb főgonosz is beadja a kulcsot.

Dull Szabolcs a médiáról

#1503794 Koffein Előzmény: #1503791

Kb a közösségi média megjelenéséig lehetett egy ilyen funkciója, mára már eltünőben.

Dull Szabolcs a médiáról

#1503790 Koffein

Azt mondják, hogy a média egyre jobban kezdi elveszíteni a kapuőri szerepét...

MP

#1503784 Koffein

hirtelen aszondja DonVétó börébe bújna, mint szuperhős.. tehát MP szuperhőse OV.. XD

Feri bá próbál trendi lenni

#1503782 Koffein

azé előttem van, amikor donvétó elmegy pl ilyen helyekre, hogy mutassa a fiataloknak mennyire trendi.. XD

Menczer vs Magyar

#1503778 Koffein Előzmény: #1503776

Mit találjanak el? :)

A telex híreket vesz át, mint ahogy az index is, meg a többi portál is... átvett híreket a saját szájuk íze szerint tálalnak... mindegyik portál ezt teszi, ezért kell mindent olvasni, hallgatni és súlyozni...

Meghallgatni MP-t, OV-t, mindenkit... nem egy kiragadott mondatot, hanem az egész interjút, így megértjük, hogy mire gondolnak azok a személyek, amikből botrányt kreál egyik másik oldal..

Az is lehet, hogy majd MP azért fogja behúzni 26ban, mert ráérez a podcast hatalmára, mint ahogy Trump csapat is tette, oszt elmegy mindenhova standupolni, miközben Orbán csapat nem érzi annyira ezt a műfajt... de az is lehet, hogy semmi nem történik s újabb kétharmad lesz..

Menczer vs Magyar

#1503777 TrendMan Előzmény: #1503776

Tehát az a tippmixer, aki eltalálja egy mérkőzés eredményét, az tárgyilagos. Értem.

Egyébként - kellően nagy minták esetén - még akár el is tudom fogadni.

Értelmezésem szerint az a portál tárgyilagos, amely a valóságot a maga összetettségében járja körül és próbálja visszaadni.

Amelyik pedig az egyik vagy másik sarkos nézőpontot részesíti előnyben, az nem.

Menczer vs Magyar

#1503776 Spade Előzmény: #1503775

jajaja hoppácska:

"A tárgyilagos kifejezés azt jelenti, hogy valaki a dolgokat a tényeknek megfelelően, érzelmi állásfoglalás vagy elfogultság nélkül, objektíven kezel."

ha nem találja el e történést az azt jelenti h valamit nem objkektiven kezelt és nem felelt meg a tényeknek, eltozított és így rossz következtetést vont le.. Mert amúgy mit érsz azzal az elemzéssel ami bűn rossz nem lesz igaz és egyetlen előnye h nem fideszes narrativa mondjuk.. Sztem hülyegéket olvasni elemzésként szt szellemi maszturbációnak tartom és nekem erre nincs időm.

Menczer vs Magyar

#1503775 TrendMan Előzmény: #1503774

A tárgyilagosnak nem az a meghatározása, hogy eltalálja a történéseket.

De gondolom ez számodra is világos.

Menczer vs Magyar

#1503774 Spade Előzmény: #1503773

De a telex nem lehet tárgyilagos ha semmit nem talál el. Én a youtubon nézek dolgokat és minden témában mást fomtos h amit mond az később igazolodjon a történésekben pl ukri hábcsi

Menczer vs Magyar

#1503773 KawaBazsy Előzmény: #1503771

Én azért olvasom a Telexet, mert szeretnék tárgyilagos sajtót olvasni. Kb a 2000-es évek közepétől az Index volt a kezdőlapom, ennek vége lett, ahogy a NER bekebelezte. Néha ránézek, de egy-egy jobb véleménycikken kívül nem sok értelme van, megy a bulvár-néphülyítés irányba.

De akkor nem foglalsz állást, h hol állsz, kit támogatsz? Esetleg arról, h mit olvasol, mit érdemes szted (angol, német nyelvű is lehet)?