Ez ám a kommunikáció... amikor a törvény felett képzeli magát, mert énekelt eleget... :)
Nem példát mutat, hanem még neki áll fentebb...
Ez ám a kommunikáció... amikor a törvény felett képzeli magát, mert énekelt eleget... :)
Nem példát mutat, hanem még neki áll fentebb...
Sztem jó a műsor, utoljára jakopetyo idejében volt ilyen szórakoztató amikor a traktorost le akarta zúzni mert zavarta az interjúját a munkája:)
Egy hét késéssel megnéztem én is ezt a Magyar Péter - Menczer Tamás balhét.
Igazából Menczer is egy kocsmai csöves tahóként viselkedett, kb úgy ahogy azt egy részeg foci huligántól lehetne elvárni (nem is tudom miért nem inkább őket küldték) , ugyanakkor a felvétel másik részében Magyar Péter ugyanabban a tahó stílusban beszélt az államtitkárral, hogy az embernek szekunder szégyenérzete támadt mindkettőtől, főleg, hogy az egészet egy gyermekotthon előtt intézték.
Lehet h a 4ig az új marsprogramjáról tájékoztatta muskot :):)
A jövö héten sztem magyopetyo utazik mar-a-lagoba és ott találkozik mindenkivel is. Viszi a hőmérőjét meg az alsogatyába rejthető diktafonját is és a két kipróbált ujságírókat kibaszó testőrét. A sajtájon előreláthatólag csak a telex,24.hu,444 hvg kérdezhet majd
Itt arra gondoltak, hogy mondjuk 15-20 évvel ezelőtt, ahhoz hogy egy politikus elmondja mit gondol valamiről, bement egy tv-be, vagy írt egy véleményt a népszabadságba, majd válaszolt a másik oldal a magyar hírlapban... majd a tv-k eldöntötték, hogy megszólítsák az adott politikusokat, az adott sztorival kapcsolatban, ami talán bekerült híradóba, de az is lehet, hogy nem... most már ott tartunk, hogy nem kell jóba lenni egyik média felülettel sem, mert a politikusok saját maguk alakítják, keretezik az üzeneteket, amit el akarnak juttatni a saját szájuk íze szerint, nem kell média hozzá.. elég ha a politikusnak van egy fb oldala, ahol élőbe átadja az üzenetet, véleménycikket ír, stb...
Amerikai akciófilmekből vannak ilyen élményeim, ahol az oknyomozó újságíró ereje megfeszítésével és élete kockáztatásával megszerzi 'A BIZONYÍTÉKOT' és amikor ez a média kezébe kerül, akkor a közvélemény akkorát hördül, hogy a leggonoszabb főgonosz is beadja a kulcsot.
Kb a közösségi média megjelenéséig lehetett egy ilyen funkciója, mára már eltünőben.
Én már nem emlékszem arra, hogy volt neki olyan.
Azt mondják, hogy a média egyre jobban kezdi elveszíteni a kapuőri szerepét...
hirtelen aszondja DonVétó börébe bújna, mint szuperhős.. tehát MP szuperhőse OV.. XD
azé előttem van, amikor donvétó elmegy pl ilyen helyekre, hogy mutassa a fiataloknak mennyire trendi.. XD
Mit találjanak el? :)
A telex híreket vesz át, mint ahogy az index is, meg a többi portál is... átvett híreket a saját szájuk íze szerint tálalnak... mindegyik portál ezt teszi, ezért kell mindent olvasni, hallgatni és súlyozni...
Meghallgatni MP-t, OV-t, mindenkit... nem egy kiragadott mondatot, hanem az egész interjút, így megértjük, hogy mire gondolnak azok a személyek, amikből botrányt kreál egyik másik oldal..
Az is lehet, hogy majd MP azért fogja behúzni 26ban, mert ráérez a podcast hatalmára, mint ahogy Trump csapat is tette, oszt elmegy mindenhova standupolni, miközben Orbán csapat nem érzi annyira ezt a műfajt... de az is lehet, hogy semmi nem történik s újabb kétharmad lesz..
Tehát az a tippmixer, aki eltalálja egy mérkőzés eredményét, az tárgyilagos. Értem.
Egyébként - kellően nagy minták esetén - még akár el is tudom fogadni.
Értelmezésem szerint az a portál tárgyilagos, amely a valóságot a maga összetettségében járja körül és próbálja visszaadni.
Amelyik pedig az egyik vagy másik sarkos nézőpontot részesíti előnyben, az nem.
jajaja hoppácska:
"A tárgyilagos kifejezés azt jelenti, hogy valaki a
dolgokat a tényeknek megfelelően, érzelmi állásfoglalás vagy elfogultság
nélkül, objektíven kezel."
ha nem találja el e történést az azt jelenti h valamit nem objkektiven kezelt és nem felelt meg a tényeknek, eltozított és így rossz következtetést vont le.. Mert amúgy mit érsz azzal az elemzéssel ami bűn rossz nem lesz igaz és egyetlen előnye h nem fideszes narrativa mondjuk.. Sztem hülyegéket olvasni elemzésként szt szellemi maszturbációnak tartom és nekem erre nincs időm.
A tárgyilagosnak nem az a meghatározása, hogy eltalálja a történéseket.
De gondolom ez számodra is világos.
De a telex nem lehet tárgyilagos ha semmit nem talál el. Én a youtubon nézek dolgokat és minden témában mást fomtos h amit mond az később igazolodjon a történésekben pl ukri hábcsi
Én azért olvasom a Telexet, mert szeretnék tárgyilagos sajtót olvasni. Kb a 2000-es évek közepétől az Index volt a kezdőlapom, ennek vége lett, ahogy a NER bekebelezte. Néha ránézek, de egy-egy jobb véleménycikken kívül nem sok értelme van, megy a bulvár-néphülyítés irányba.
De akkor nem foglalsz állást, h hol állsz, kit támogatsz? Esetleg arról, h mit olvasol, mit érdemes szted (angol, német nyelvű is lehet)?