Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Menczer vs Magyar

#1503773 KawaBazsy Előzmény: #1503771

Én azért olvasom a Telexet, mert szeretnék tárgyilagos sajtót olvasni. Kb a 2000-es évek közepétől az Index volt a kezdőlapom, ennek vége lett, ahogy a NER bekebelezte. Néha ránézek, de egy-egy jobb véleménycikken kívül nem sok értelme van, megy a bulvár-néphülyítés irányba.

De akkor nem foglalsz állást, h hol állsz, kit támogatsz? Esetleg arról, h mit olvasol, mit érdemes szted (angol, német nyelvű is lehet)?

Menczer vs Magyar

#1503771 Spade Előzmény: #1503770

Sztem az a lényeg (ezt már mondtam) h a jövöt mennyire látod előre, a jövőt ha az fideszesnek tűnik akkor is.. Semmi más nem lényeg.Nem olvasok olyanokat akik sült egerek mindenhez. pl itt a 10 idézett ujságból 8 telexes. Mire fel ?Mert a telex eddig még mindig mellé nyúlt. Eltalálta 2022 választási eredményt?, nem Trumpot tippelte ? nem Oroszok győzelmét prognosztizálta?, nem. Akkor mi a fasznak olvassátok, mert 2 dolog lehet vagy hülyék mint a segg, vagy propaganda sajtó és a sziat nyomja fullban.

Menczer vs Magyar

#1503770 KawaBazsy Előzmény: #1503769

Ok, de nekem is az jön le a hsz-eidből, h inkább a Fideszt s Trump-ot támogatod. Ha mégse akkor kit?

Menczer vs Magyar

#1503769 Spade Előzmény: #1503765

nem lelkesedtem semmiért, megint hazudsz meg sértegetsz, de nem érdekes csak az h csűnyán beszoptad.és nem csak én mondtam hanem itt többen is h hülyeségeket beszélsz az ukrikról csak finomak voltak. És hiába hablatyolsz vesztettél amit ugyanúgy próbálsz kimagyarázni gondolom közben énekelsz is, mint nagy példaképed magyopetyo, De a tények azok sajnos tények így bebizonyítottad h mint előre gondolkodó egy nagy nulla vagy..Inkább a lángos készítéssel foglalkozz ahhoz talán értesz.de lehet h azt is összekevered a palacsintával

Menczer vs Magyar

#1503765 prfecó Előzmény: #1503764

3 nap alatt akarták orkok elfoglalni Ukrajnát és azonnal lelkesedtél ezért Orbán- Putyin iránti alázatodból. Szabadságharcot folytat Ukrajna , mint a magyarok 1956-ban. ( már ezt is kétségbe vonják Fideszes vezetők ) Most Észak - koreai , fehérorosz katonai humán erőforrásokkal segítséggel probálnak elfoglalni területeket (amiket már lassan két éve orosz területnek neveznek.) Lényegében oroszok kiírták magukat Európából. Most már az undorító szövegek írása , mondása vita helyett uralkodott fel a fidesznél.( új taktika , de ez sem fog segíteni)

Menczer vs Magyar

#1503764 Spade Előzmény: #1503763

hát sztem neked inni kéne spade szavait mert több dologban is lealázott 1. bemondta trump győzelmét mikor te még kamala seggében bujkálva hirdetted a sikerét és 2. bemondta h a zoroszok szarrá verik a zukrikat miközben te az ukrik általi moszkva elfoglalásáról álmodoztál. túl sokat vagy a fészen miközben tátott szájjal nyeled a libsidolcsigyoros fazsságokat és tul keveset a valóságban ezért szart se érnek az előre bemondásaid. Inkább hallgass sztem okosabbnak tünsz majd

Menczer vs Magyar

#1503763 prfecó Előzmény: #1503745

Az , hogy a Fidesz vezetőség mennyire fél jelzi , hogy egyre kétségbeesetten probál fogást keresni Magyar Péteren. Korábban neve sem merülhetett fel , most meg egyikagy politiki igazgatójuk személyesen face to face erőlködik. Láthatóan Spade is legjobban, izgatottan reagál minden Mp eseményre . Mondjuk kezdenek kijönni a fényképek a gyerek intézményekből , ahol az állitólagos teljes felújítás után elég szar helyzet van.

Menczer vs Magyar

#1503747 matgab Előzmény: #1503745

Az biztos, hogy az ellenzék akkor járna a legjobban, ha Magyar Pétert eltennék egy szekrénybe a választásokig és addig mindenki beleképzelhetné a tisztességes, megtért, sikeres megváltót. A kősziklát, a sziklaszilárd jellemet.

Mert minél többet hall az ember róla, minél inkább vállalja saját magát , annál inkább lejáratja magát és megint ott tart az ellenzék- már ami maradt belőlük, hogy még mindig nincs egy arc, aki mögé jó érzéssel be lehetne állni, akit teljes szívből lehetne támogatni. Akinek a szájából hitelesen hangzana, hogy ő tisztességesen kormányozna a következő 4 évben.

Pedig már megint elment a választási időszak fele... Ebből ha így folytatja az ellenfél lassan nem is 2/3-a lesz a Fidesznek, hanem 3/4-e vagy 4/5-e... Pedig tényleg most már visszataszító és gusztustalan , ahogy irányítják az országot, amilyen korrupció van , amennyire "leprivatizáltak" maguknak mindent, amennyire törvényen felülieknek kezelik magukat.

Menczer vs Magyar

#1503745 Spade Előzmény: #1503744

Sztem az érzésem alapján (fidesz hekk) most csak vágóképeket gyüjtenek a majdani ellenkampányhoz. Ezek előbb utóbb el fognak durranni, legkésőbb akkor, mikor (tegyük fel behűzza a válsztást) a kormánya az első nagyobb adóemelést hagyja jóvá meg az első migriket beengedi ott el fog szabadulni a pokol. És viilámgyorsan összeomlik a rendszere meg a támogatottsága A gyurci igazságbeszéde lófasz volt ehhez képest ami ez lenne.. Sztem magyopetyot támogatni olyan lehet mint mikor izaurának gyüjtöttek a népek h felszabadítsák a rabszolgaság alól. A zegész ember egy giga fék ezért engem nem is érdekel, de akármi lehet.

Menczer vs Magyar

#1503744 Koffein Előzmény: #1503740

Ez a produkció azt demonstrálta, hogy tele a fideszes arcok gatyója... ilyen szintre még egy ellenfélnél sem alacsonyodtak le..

Lehet magyarázni, így, vagy úgy, a kicsi ránőtt a nagyok nyakára..

Menczer vs Magyar

#1503743 Koffein Előzmény: #1503733

Nem nézet ki részegnek. Megnéztem a produkciót, elég kínos volt az egész, MP próbált különböző szavakat bedobni, hogy tereljen, meg majd lehessen kibontani ezeket a szálakat... nem hülye gyerek... az is látszott, hogy MP az első percekben megijedt, nem tudta hova tenni, kellett egy kis idő, mire a szerepébe került...

Menczer vs Magyar

#1503740 Spade Előzmény: #1503736

Én nemtom h mi lesz ennek az afférnek a hatása, de a kérdés az h mi az ami nem igaz abbol amit Menczer mondott magyipetinek. Sztem minden igaz hiába próbál terelni a magyipeti meg a telex. Egy biztos h magyipeti meg se próbálta a nadrágszíjjával megkenni Menczert meg cáfolni sem amit mondott,. Inkább probált összetöpörödni egészen magzatpózba, nagggyon száni volt Elég lesz a választás elött ezt meg a teleszart gatyában tántorgást feltenni.a plakátra. És még gyurci be sem indult pedig ö az életéért küzd.majd. A fidesz sztem nem fogja kikaparni neki a gesztenyét.különösen h továbbra is aztat hiszem h petyát rogán vagy más korifeus találta ki. Lehet h akár Menczer, és jót röhögtek az előadás után .-

Menczer vs Magyar

#1503739 Spade Előzmény: #1503733

Azért az jó vicc hogy az a magyipetya részegezi le Menxzert aki teleszart gatyában tántorgott nyáron a dízsi elött És abban is van valami vicces h az akarja az intézeteket látogatni aki a saját gyarekeit akarta.oda beadni büntiből.

Menczer vs Magyar

#1503736 prfecó Előzmény: #1503733

azért kiváncsi vagyok ki volt az őrült a Fidesznél , aki azt hitte ez a Menczer akció szavazatokat hozz............

Menczer vs Magyar

#1503733 prfecó Előzmény: #1503713

Nem az a baj , hogy Menczer illuminált volt . Hanem hogy ezt is tudják róla , mint Szájer esetén is és ő is nemzeti keresztény alkoholista.

GDP

#1503709 Koffein

Ebből nem tudom, hogy lesz pozitív nulla Q4re :)

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20241203/megjott...A mai részletes adatokból már azt is látjuk, hogy a harmadik negyedéves visszaesés hogyan állt össze. Amikor ennyire gyenge a gazdasági produktum, nem meglepő, hogy sok szépet nem látunk a mélyebb betekintéskor sem. A termelő szektorok mindegyike gyengébben teljesített, mint egy évvel korábban, egyedül a szolgáltatások vérszegény, 1,9%-os növekedése mentett valamit az éves összevetésben. A felhasználási oldalról nézve a fogyókúrán lévő költségvetés a közösségi fogyasztást húzta vissza, a beruházási lufi kipukkanása pedig az bruttó állóeszköz felhalmozás zuhanását okozta. A háztartási fogyasztás hozta a 4,2% növekedést, de megjegyzendő, hogy míg korábban az első két negyedévben is hasonló indexeket láttunk, azokat a KSH most visszahúzta, vagyis visszatekintve már nem olyan szép a fogyasztási dinamika, mint korábban gondolhattuk.

Nagy Márton vs. Pogátsa

#1503706 Spade Előzmény: #1503554

Nagyon nagy podcast és nagy márton egy zseni. Megértettem h miért támogatják a kisebb cégek felvásárlását. Azért mert a nagy multik termelékenysége duplája a kis magyar cégekének-. Tehát egyesülniük kell h versenyképesek tudjanak lenni. Itt is kijön h pogácsa fogalmatlan aszondja az egyesülés nem növeli a termelékenységet. (mintha pogácsa a közgáz órák feléről hiányzott volna a zegyetemen) Tehát nem a lófaszt úgy hívják h mérethatékonyság. Márton le is vezette h a magyar cégek egyesülése növeli a termelékenységet a szinergiák miatt is. És ezeket támogatják állami és fejlesztési banki szinten is ha jó üzleti tervet tesz le. Tehát igazából így zárkózhat fel a magyar ipar a termelékenységben a világhoz. Aszondja csak az egyesülés révén a külföldiekkel való versenyképességi 100% gapből számításai szerint 60% eltünik. Csak ezzel az aktussal. Tehát támogatják a konszolidációt opus,4ig,bonafarn stb. Persze ez ellenérzéseket kelt h mindent beharácsolnak, a nerben, de igazából nincs más út. Ez nyugaton is lejátszódott csak már rég volt és nem emléxik rá senki. És még sok miindent megviilágított nagyon érdemes meghallgatni néha pogácsa beleokoskodott soxor ráadásul faszságot. Szal nagyon ajánlom egyébként