De a telex nem lehet tárgyilagos ha semmit nem talál el. Én a youtubon nézek dolgokat és minden témában mást fomtos h amit mond az később igazolodjon a történésekben pl ukri hábcsi
De a telex nem lehet tárgyilagos ha semmit nem talál el. Én a youtubon nézek dolgokat és minden témában mást fomtos h amit mond az később igazolodjon a történésekben pl ukri hábcsi
Én azért olvasom a Telexet, mert szeretnék tárgyilagos sajtót olvasni. Kb a 2000-es évek közepétől az Index volt a kezdőlapom, ennek vége lett, ahogy a NER bekebelezte. Néha ránézek, de egy-egy jobb véleménycikken kívül nem sok értelme van, megy a bulvár-néphülyítés irányba.
De akkor nem foglalsz állást, h hol állsz, kit támogatsz? Esetleg arról, h mit olvasol, mit érdemes szted (angol, német nyelvű is lehet)?
Sztem az a lényeg (ezt már mondtam) h a jövöt mennyire látod előre, a jövőt ha az fideszesnek tűnik akkor is.. Semmi más nem lényeg.Nem olvasok olyanokat akik sült egerek mindenhez. pl itt a 10 idézett ujságból 8 telexes. Mire fel ?Mert a telex eddig még mindig mellé nyúlt. Eltalálta 2022 választási eredményt?, nem Trumpot tippelte ? nem Oroszok győzelmét prognosztizálta?, nem. Akkor mi a fasznak olvassátok, mert 2 dolog lehet vagy hülyék mint a segg, vagy propaganda sajtó és a sziat nyomja fullban.
Ok, de nekem is az jön le a hsz-eidből, h inkább a Fideszt s Trump-ot támogatod. Ha mégse akkor kit?
nem lelkesedtem semmiért, megint hazudsz meg sértegetsz, de nem érdekes csak az h csűnyán beszoptad.és nem csak én mondtam hanem itt többen is h hülyeségeket beszélsz az ukrikról csak finomak voltak. És hiába hablatyolsz vesztettél amit ugyanúgy próbálsz kimagyarázni gondolom közben énekelsz is, mint nagy példaképed magyopetyo, De a tények azok sajnos tények így bebizonyítottad h mint előre gondolkodó egy nagy nulla vagy..Inkább a lángos készítéssel foglalkozz ahhoz talán értesz.de lehet h azt is összekevered a palacsintával
3 nap alatt akarták orkok elfoglalni Ukrajnát és azonnal lelkesedtél ezért Orbán- Putyin iránti alázatodból. Szabadságharcot folytat Ukrajna , mint a magyarok 1956-ban. ( már ezt is kétségbe vonják Fideszes vezetők ) Most Észak - koreai , fehérorosz katonai humán erőforrásokkal segítséggel probálnak elfoglalni területeket (amiket már lassan két éve orosz területnek neveznek.) Lényegében oroszok kiírták magukat Európából. Most már az undorító szövegek írása , mondása vita helyett uralkodott fel a fidesznél.( új taktika , de ez sem fog segíteni)
hát sztem neked inni kéne spade szavait mert több dologban is lealázott 1. bemondta trump győzelmét mikor te még kamala seggében bujkálva hirdetted a sikerét és 2. bemondta h a zoroszok szarrá verik a zukrikat miközben te az ukrik általi moszkva elfoglalásáról álmodoztál. túl sokat vagy a fészen miközben tátott szájjal nyeled a libsidolcsigyoros fazsságokat és tul keveset a valóságban ezért szart se érnek az előre bemondásaid. Inkább hallgass sztem okosabbnak tünsz majd
Az , hogy a Fidesz vezetőség mennyire fél jelzi , hogy egyre kétségbeesetten probál fogást keresni Magyar Péteren. Korábban neve sem merülhetett fel , most meg egyikagy politiki igazgatójuk személyesen face to face erőlködik. Láthatóan Spade is legjobban, izgatottan reagál minden Mp eseményre . Mondjuk kezdenek kijönni a fényképek a gyerek intézményekből , ahol az állitólagos teljes felújítás után elég szar helyzet van.
Elsők vagyunk!!!! hátulról XD annyira siralmas, hogy csak röhögni lehet...
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20241206/akkorat...
Az biztos, hogy az ellenzék akkor járna a legjobban, ha Magyar Pétert eltennék egy szekrénybe a választásokig és addig mindenki beleképzelhetné a tisztességes, megtért, sikeres megváltót. A kősziklát, a sziklaszilárd jellemet.
Mert minél többet hall az ember róla, minél inkább vállalja saját magát , annál inkább lejáratja magát és megint ott tart az ellenzék- már ami maradt belőlük, hogy még mindig nincs egy arc, aki mögé jó érzéssel be lehetne állni, akit teljes szívből lehetne támogatni. Akinek a szájából hitelesen hangzana, hogy ő tisztességesen kormányozna a következő 4 évben.
Pedig már megint elment a választási időszak fele... Ebből ha így folytatja az ellenfél lassan nem is 2/3-a lesz a Fidesznek, hanem 3/4-e vagy 4/5-e... Pedig tényleg most már visszataszító és gusztustalan , ahogy irányítják az országot, amilyen korrupció van , amennyire "leprivatizáltak" maguknak mindent, amennyire törvényen felülieknek kezelik magukat.
Sztem az érzésem alapján (fidesz hekk) most csak vágóképeket gyüjtenek a majdani ellenkampányhoz. Ezek előbb utóbb el fognak durranni, legkésőbb akkor, mikor (tegyük fel behűzza a válsztást) a kormánya az első nagyobb adóemelést hagyja jóvá meg az első migriket beengedi ott el fog szabadulni a pokol. És viilámgyorsan összeomlik a rendszere meg a támogatottsága A gyurci igazságbeszéde lófasz volt ehhez képest ami ez lenne.. Sztem magyopetyot támogatni olyan lehet mint mikor izaurának gyüjtöttek a népek h felszabadítsák a rabszolgaság alól. A zegész ember egy giga fék ezért engem nem is érdekel, de akármi lehet.
Ez a produkció azt demonstrálta, hogy tele a fideszes arcok gatyója... ilyen szintre még egy ellenfélnél sem alacsonyodtak le..
Lehet magyarázni, így, vagy úgy, a kicsi ránőtt a nagyok nyakára..
Nem nézet ki részegnek. Megnéztem a produkciót, elég kínos volt az egész, MP próbált különböző szavakat bedobni, hogy tereljen, meg majd lehessen kibontani ezeket a szálakat... nem hülye gyerek... az is látszott, hogy MP az első percekben megijedt, nem tudta hova tenni, kellett egy kis idő, mire a szerepébe került...
Én nemtom h mi lesz ennek az afférnek a hatása, de a kérdés az h mi az ami nem igaz abbol amit Menczer mondott magyipetinek. Sztem minden igaz hiába próbál terelni a magyipeti meg a telex. Egy biztos h magyipeti meg se próbálta a nadrágszíjjával megkenni Menczert meg cáfolni sem amit mondott,. Inkább probált összetöpörödni egészen magzatpózba, nagggyon száni volt Elég lesz a választás elött ezt meg a teleszart gatyában tántorgást feltenni.a plakátra. És még gyurci be sem indult pedig ö az életéért küzd.majd. A fidesz sztem nem fogja kikaparni neki a gesztenyét.különösen h továbbra is aztat hiszem h petyát rogán vagy más korifeus találta ki. Lehet h akár Menczer, és jót röhögtek az előadás után .-
Azért az jó vicc hogy az a magyipetya részegezi le Menxzert aki teleszart gatyában tántorgott nyáron a dízsi elött És abban is van valami vicces h az akarja az intézeteket látogatni aki a saját gyarekeit akarta.oda beadni büntiből.
azért kiváncsi vagyok ki volt az őrült a Fidesznél , aki azt hitte ez a Menczer akció szavazatokat hozz............
Nem az a baj , hogy Menczer illuminált volt . Hanem hogy ezt is tudják róla , mint Szájer esetén is és ő is nemzeti keresztény alkoholista.
Elég szánalmas akció volt Menczertől: https://telex.hu/video/2024/12/03/magyar-peter-men...
Napi sorozatnak jó, h erről beszél a nép, és addig sem figyel arra, hogy fos gdp adat, infláció van/lesz, euró gyengül, iskolák, kórházak, tömegközlekedés, utak rohadnak széjjel...
Ebből nem tudom, hogy lesz pozitív nulla Q4re :)
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20241203/megjott...A mai részletes adatokból már azt is látjuk, hogy a harmadik
negyedéves visszaesés hogyan állt össze. Amikor ennyire gyenge a
gazdasági produktum, nem meglepő, hogy sok szépet nem látunk a mélyebb
betekintéskor sem. A termelő szektorok mindegyike gyengébben teljesített,
mint egy évvel korábban, egyedül a szolgáltatások vérszegény, 1,9%-os
növekedése mentett valamit az éves összevetésben. A felhasználási
oldalról nézve a fogyókúrán lévő költségvetés a közösségi fogyasztást
húzta vissza, a beruházási lufi kipukkanása pedig az bruttó állóeszköz
felhalmozás zuhanását okozta. A háztartási fogyasztás hozta a 4,2%
növekedést, de megjegyzendő, hogy míg korábban az első két negyedévben
is hasonló indexeket láttunk, azokat a KSH most visszahúzta, vagyis visszatekintve már nem olyan szép a fogyasztási dinamika, mint korábban gondolhattuk.