Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

megtetszett ez a kis aut…

#1503494 Koffein Előzmény: #1503492

megtetszett ez a kis autó mi? :)))

én trump miatt nem mertem belevenni, ahogy látom próbálnak olyan helyzetet létrehozni, hogy egyre nehezebb poziból tudjon leülni tárgyalni zelivel meg putlerrel... azt nem gondolnám, hogy afganisztán 2.0át meglépné, de bármi előfordulhat.. most hogy vettél, akár világbéke is :))

https://cuashub.com/wp-content/uploads/2024/10/leidos-airshield-cuas-system_900x600.jpg

Köszi! :) Ezek közül csa…

#1503485 Koffein Előzmény: #1503483

Köszi! :)

Ezek közül csak az RCAT-et nézegettem, meg ezeken kívül nálam KTOS, AVAV van a listán, mint drónvédelem LDOS

kvák f.szát már megint e…

#1503397 matgab Előzmény: #1503223

kvák f.szát már megint ebbe a nyomorék kriptókba...

Eladtam a Rendert még 6,6-nál, erre az most lőtt ki és most már 8,05.

Vettem helyette Math-t ami meg ugyanott van ahol vettem. Közben minden kicseszett kriótom ami valah volt felment a hétvégén 30-50%-ot... Kivéve a Hedera, mert az háromszorozódott...

A másik a KBC, aki már 10 napja transzferálgatni próbálná a TBSZ számláimat az IBKR-hez. Közben azok a dróngyártó cégek, amiket meg kinéztem 1 hét alatt mentek 20-40%-ot... én meg nem férek hozzá a számlámhoz és nem tudtam venni...

Valami zavart érzek az e…

#1503223 matgab Előzmény: #1503201

Valami zavart érzek az erőben...

Ma az Adyen -10%-ban volt.

Az AG.US is 8,5%-ot esett az eladásom óta.

Az SBSW is 9%-os minuszban is volt csökkentésemhez képest.

Ezek fordítva szoktak lenni, a vételemet követően szoktak ezek 2-3 napon belül 10%-30%-okat esni, nem az eladásomat követően...

Tegnap eladtam az AG-t (…

#1503201 matgab Előzmény: #1502948

Tegnap eladtam az AG-t (7,00) és a múltkori SBSW (4,95) bővítés csomagjaimat.

Hétfőn eladtam az Adyen-t (1410) és az Airbus-t (141).

Ezeket amiatt adtam el, mert át akarom vinni a KBC számlámat az IBKR-re és így olcsóbb transzferáltatni, de ahogy látom ezek (főleg a bányákat) szerencse volt, hogy eladtam.

Kár, hogy az INDO.US-t nem adtam el tegnap, az most rám ragadt...

"Most az SBSW-n filozófá…

#1502948 matgab Előzmény: #1502840

"Most az SBSW-n filozófálok... Ha rábővítenék, akkor biztos esne az a dél afrikai szar. Ha meg nem bővítek rá, akkor biztos kitör felfelé..."

És igazam lett, nem bővítettem , kitört.

Most viszont bővítettem... 4,79-nél. (jobb lett volna 4-nél)

képzeljétek csatlakoztam…

#1502947 matgab Előzmény: #1502840

képzeljétek csatlakoztam anno kb 5 éve egy perközösséghez a Mylan managementje ellen...

Volt anno kb. 10e USD bukó a tranzakción anno 2015-ben a meghirdetett időszakban...

Kértek kimutatásokat , igazolásokat fityfenét, aztán azt mondták , hogy az eljárás során ebből a 10e-ből 1500 USD veszteség az ami az ügylet kapcsán elismert veszteség az alap szempontjából (max 2 USD /részvény, azokra a részvényekre , amiket legalább szeptemberig tartott az ember).

Küldtek egy tájékoztatást , hogy 30m USD-t kaptak, azt fogják szétosztani pro rata alapon.
Erre küldtek egy tájékoztatást, hogy végül 150m elismert veszteséget számoltak össze, ezért a követelések harmadát fizetik ki.

Tegnap kaptam egy értesítést, hogy 300 USD-t fognak utalni. (Először azt írták, hogy csekket küldenek, mondom ne szivassanak, közép európában mit kezdjek én a csekkükkel??).
Erre ma tényleg meg is kaptam 270 dollárt...
Nem mondom, hogy megérte az időt , energiát hogy 10 év után a veszteségem 2,7%-át odaadják, de tudjatok róla, hogy van ilyen, működik..

Most persze gondolkodhatok azon, hogy jövőre majd ezt a bevételt hol szerepeltessen az SZJA bevallásomban ezt az amerikai kártérítési alaptól kapott részvényügylet veszteség kompenzációra adott támogatást ? Majd megkérdezek egy adótanácsadót, aki 250 dollárért biztos elmondja :-)

ahh, de mérges vagyok, k…

#1502840 matgab Előzmény: #1502597

ahh, de mérges vagyok, két dolog miatt.

1, az INDO-t nem adtam el 40% profitban...

2. 1 hónappal ezelőtt rohadtul nem értettem, hogy 31 dolláros ezüst ár mellett mi a francért esik be az AG.US 4,7-ig, de nem mertem rábővíteni.. Pedig most 7 USD-n jól esne...

Most az SBSW-n filozófálok... Ha rábővítenék, akkor biztos esne az a dél afrikai szar. Ha meg nem bővítek rá, akkor biztos kitör felfelé...

na épp a múlt héten gond…

#1502597 matgab Előzmény: #1502209

na épp a múlt héten gondolkodtam el azon, hogy az INDO annyit esett, hogy most már kár eladni...

Erre ma +70%-kal mindjárt nullában leszek :-)

Ha holnap is menne ennyit, akkor az már egész szép lenne. Aztán irány a 90 (vagy 900) milyen szép lenne egy mother of all short squeeze ebben...:-)

na indulhat a nagy BUX e…

#1502209 matgab Előzmény: #1502123

na indulhat a nagy BUX emelkedés.

Indítottam egy BUX shortot, utoljára 2021 márciusában indítottam shortot. Lett is g.ci nagy emelkedés belőle...

tegnap vissza is vettem …

#1501826 matgab Előzmény: #1501815

tegnap vissza is vettem az INDO-t 4,09-en.

Ha 10% minusz nem is volt meg 3 órán belül, de 9% minusz már összejött.

32%-ot emelkedett. Igaz …

#1501815 matgab Előzmény: #1501740

32%-ot emelkedett. Igaz majdnem 3 napot kellett rá várni, dehát azért napi 10%-ra simán kijön.