Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

president elect

#1503188 Spade Előzmény: #1503008

Na ennyit erről Trumpi átlépte (előzetes adatok szerint) a 270 elektort (éppen most 277) űgyhogy présember mehet haza remélem viszi haza felhízlalt influenszer csapiját és mossmár nem állami pénzböl hanem a zsebéből fizeti őket. A hóna alá csapva elviheti lakatmárkit meg magyarepetykot is jó lesz neki otthon hátvakargatónak persze Ursulának meg manfrinak lehet nagyon fognak hiányozni

Legbiztonságosabb országok

#1503130 Koffein Előzmény: #1503128

én is néztem, Irak jobb helyen van, mint mi. Irán egy szinten olaszokkal, horvátokkal, lengyelekkel meg ausztrálokkal? Érdekes ez a gallup felmérés..

3vh elkezdődött

#1503113 Koffein

mondja Jamie Dimon: https://www.portfolio.hu/global/20241031/kimondta-...

A harmadik világháború elkezdődött. Már zajlanak olyan csaták, melyeket egyszerre több országból irányítanak”

– mondta Jamie Dimon a Newsweek cikke szerint.

Hozzátette: a háborús kockázatok csökkenhetnek a jövőben, de ennek ellenkezője is megvalósulhat.

Majd beszélek a kockázatokról, ha rosszul alakulnak a dolgok. Olyan forgatókönyveket vizsgálunk, hogy sokkot kapnának. Nem is szeretném ezeket részletezni” – mondta a JP Morgan feje.

Musk a demokráciát támadja

#1503107 TrendMan Előzmény: #1503092

A média sem tudja mi fog történni, de kidolgoznak előre forgatókönyveket, hogy bármi is történik, egyből tudjanak reagálni, mintha profik lennének.

Legalábbis én így hallottam, van tehát min, egy Harris nyert forgatókönyv és még egy Trump nyert forgatókönyv min.