Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

president elect

#1503197 matgab Előzmény: #1503194

És gondolod , hogy Trumpit nem fogja egy magányos merénylő véletlenül lelőni?

Vagy nem kap hirtelen valami halálos betegséget?

Csak úgy szépen el fognak sétálni a demokraták, mert baromira hisznek a demokráciában és majd 4 év múlva újra próbálkoznak, addig szépen építgetik a kampányukat?

president elect

#1503194 Spade Előzmény: #1503193

Hát sztem sokkal nagyobb változások is lesznek. Pl gyorossurinak lefőtt az euban is a kv a sok blm-gender-bevándorló faszságok merényletek ezeket trumpi nem igen fogja viszonzás nélkül hagyni.

Márpedig ha gyoros megy viszi magával ursulát is meglepődnék ha pár éven belül nem menne böribe a pfizer miatt ugyanis ami ujsi perelte be, szal kinyilt a mező sztem

Arra is kivi leszek a skandinávok meg a baltic most is távol maradnak-e a bpi konferenciáról

president elect

#1503193 Koffein Előzmény: #1503188

Biztos sokkot kaptak sokan, Habeck is remegő hanggal adott interjút... felkészül Ursula...

Lehet örömködni, de nekünk is szar lesz.. annyi, hogy a nyomás csökkenhet donvétó körül..

president elect

#1503188 Spade Előzmény: #1503008

Na ennyit erről Trumpi átlépte (előzetes adatok szerint) a 270 elektort (éppen most 277) űgyhogy présember mehet haza remélem viszi haza felhízlalt influenszer csapiját és mossmár nem állami pénzböl hanem a zsebéből fizeti őket. A hóna alá csapva elviheti lakatmárkit meg magyarepetykot is jó lesz neki otthon hátvakargatónak persze Ursulának meg manfrinak lehet nagyon fognak hiányozni

Legbiztonságosabb országok

#1503130 Koffein Előzmény: #1503128

én is néztem, Irak jobb helyen van, mint mi. Irán egy szinten olaszokkal, horvátokkal, lengyelekkel meg ausztrálokkal? Érdekes ez a gallup felmérés..

3vh elkezdődött

#1503113 Koffein

mondja Jamie Dimon: https://www.portfolio.hu/global/20241031/kimondta-...

A harmadik világháború elkezdődött. Már zajlanak olyan csaták, melyeket egyszerre több országból irányítanak”

– mondta Jamie Dimon a Newsweek cikke szerint.

Hozzátette: a háborús kockázatok csökkenhetnek a jövőben, de ennek ellenkezője is megvalósulhat.

Majd beszélek a kockázatokról, ha rosszul alakulnak a dolgok. Olyan forgatókönyveket vizsgálunk, hogy sokkot kapnának. Nem is szeretném ezeket részletezni” – mondta a JP Morgan feje.