Ha jól emlékszem Alibabát pont vettél jegyzés után. A faktor célár természetesen akkor is megvolt.
Én meg FB-t ipo napján 2 nap alatt -20%.
Ha jól emlékszem Alibabát pont vettél jegyzés után. A faktor célár természetesen akkor is megvolt.
Én meg FB-t ipo napján 2 nap alatt -20%.
Nem vagy egyedül, ezzel én is így vagyok :))
Na mindegy, érdekességképpen: https://about.fb.com/news/2024/11/open-source-ai-a...
"Meta’s open source Llama models are
increasingly being used by a broad community of researchers,
entrepreneurs, developers and government bodies. We are pleased to
confirm that we are also making Llama available to U.S. government
agencies, including those that are working on defense and national
security applications, and private sector partners supporting their
work. We’re partnering with companies including Accenture Federal
Services, Amazon Web Services, Anduril, Booz Allen, Databricks,
Deloitte, IBM, Leidos, Lockheed Martin, Microsoft, Oracle, Palantir,
Scale AI and Snowflake to bring Llama to government agencies."
Amikre szerintem érdemes figyelni: Leidos, Palantir, Snowflake
Igen, este pont azon gondolkodtam, hogy ha sehova máshova nem tettem volna be a pénzemet, csak a hiszti részvényekbe jegyzés után (Facebook, Tesla, Alibaba, Paypal, Airbnb, Palantir, Arm, Reddit, Uber, Ferrari) akkor sokkal több pénzem lenne, mint amennyi van.
Buffett tovább hallmozza a casht...
„A készpénz felhalmozása „kockázatkerülő” gondolkodásmódot sugall, és a befektetők aggódhatnak, hogy ez mit jelent a gazdaságra és a piacokra nézve.”
Úgy látom most jön az az időszak, hogy egyszerre minden esni fog?
Én inkább a RIG-et vásárolnám fel , ha nagy olajcég lennék...
Lehet, hogy ott is úgy működött a dolog, hogy a recepciós néni, mint nyugdíjas kedvezően adózott és a külföldi játékosok pénze -főleg ott, ahol nem volt a briteknek kettős adóztatást elkerülő egyezménye, simán a recepciós nénin keresztül lett kifizetve...
Tegye fel a kezét, aki ezt nem tudja elképzelni, hogy így történt.
Ma Magyarországon ugyanilyen dolgok mennek sztem a fociban, de sztem a világon mindenhol.
Csak azt kell megnézni, hogy mely focisták mehettek el mostanában a Unitedtől. De lehet maga Ten Haag is így kapta a pénze egy részét.
Apple is felvásárolhatná az Intelt, ami nonszensz.. van benne fantázia, de nem hinném, hogy ekkora nyűgöt a nyakukba vennének.. :)
Hát pedig ez a Hindenburg jelentés után, hogy az EY így felmondjon egy szerződést, mondván, hogy nem tud arról meggyőződni amit a cég állít, az gyakorlatilag azt jelenti hogy itt nagyobb baj van, mint egy Wirecard-nál. Itt nem szaros fiktív 2 milliárd eur ül primitív módon egy nemlétező bankszámlán, hanem itt az egész céget átáztatta a szar.
csak nehogy kiderüljön hogy ez egy szerverekbe zárt wirecard 2.0-ás sztori :)
SMCI-nél meg lemondott a könyvvizsgáló.
Ami a múltkori Hindenburg jelentés után azt támasztja alá, hogy itt még az sem igaz, amit kérdeznek...
Irány vissza 100-ig...
Reddit kilőtt, egy ilyen bátorítás a Palantirnak is jót tenne