A javulás jó dolog, ezt nem lehet tagadni. :)
A javulás jó dolog, ezt nem lehet tagadni. :)
Legalább valaki tiltakozik... attól még ha nagyon akarják, átviszik...
Úgy emlékszem, mintha valami olyasmit beszéltünk volna, hogy szar a gdp, nincs fogyasztás, de megtakarítanak.. :)
Az az adat most helyreállt? Hát nem is tudtam.
Linkeljél már valamit, az úgyis jól megy.
ne viczeskedjetek már, a multkor/nyáron még a lakossági fogyasztási adat volt az überfasza gazdasági adat ezt idézgettétek heti 3x és a gdp nem ért semmit, mostmeg a gdp lett a király ezt idézgetiitek, a lakossági fogyasztás meg szart se ér ? El kéne talán dönteni h miafasz van Vagy csak himbálozunk ide oda mint a kivert fasz ?
Jaja :) kevés a stadion :))
Most látszódik igazán, hogy összeszerelő üzemek fele irányították a ladikot... egyszerűbb lenne, ha kineveltek volna vállalkozó szellemű emberkéket, bátorították volna a külföldi terjeszkedést...
Még mindig azt kérdem, hogy hol vannak a mi kifli.hunk? a boltunk? emagunk?
Nem azt mondom nincsenek startupok, de azokat pikpak felvásárolják, ha egy adott szint felett láthatóvá vállnak..
Nem azt kell figyelni, hogy mit mond.
Ezt mondta 14 éve.
És tényleg ..
Egyébként meg az a baj, hogy nem épült most elég stadion.
DonVétónak igaza volt, csak hátulról... :)
Amennyire én emlékszem, sziszifuszi küzdelmet folytatott nehéz körülmények között.
csodás és egyben nagyszerű munkát végzett az elmúlt 24 évben, nevét hősies vállalkozók milliói foglalják imába.. s az utókor ódákat fog zengeni hősies tetteiről... XD
Hát igen, amikor beteg vagyok, akkor az elmúlt 10 évben akkor az gyakorlatilag home office-t jelentett a gyakorlatban.
És nem az a fajta multis home office, hogy otthon vagyok és standby állapotban várom, hogy valami sos munkával ha nem találnak meg .
ritka nagy faszság a keleti nyitást bírálni, talán az évsszázad legnagyobb magyar invencioja. Hogy belvárosi szuper gazdasági csapat, de nem,bírálja (gki) az nem jelent semmit elég megemllíteni h surigyurii jegybankelnökként eladta az mnb összes aranyat kb 100 dodo áron. Ma mennyi ? és ennyit a szakértelmúkröl.Most ne is nézzúk a tökebefektetéseket, Mo-n kína hanyadik is lett pár év alatt ?? Ez nyilván lófasz. Hanem ami ennél lényegesebb az otp betört az üzbég piacra, úzbégek egy 37 millás orszg b! ez egész régió majd 200 millás piac gyorsan növekvö gazdasággal.az energia hordozök miatt és baráti hozzáállással Mo felé. A kazahok pl a periodusos rendszer szinte összes elemét tartalmazzák bányászhato mennyiségben.A kazakok ösi rokonynak tartanak minket erröl annyit h van egy térség ahol 'magyar'' nevú törzs él és ezzel zárjuk is le a finnugor vitát. Amiért ezt beírtam,,mert a gkit leszarnám, annak tőzsdei vonatkozása a zotp egy 200 millás piacra lépett be........kivi leszek a ricsi követi-e ?
El is mentem a Kotonba, vettem egy új sapkát :))