Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Hasítunk, kanyarba előzünk

#1503104 Koffein Előzmény: #1503096

Úgy emlékszem, mintha valami olyasmit beszéltünk volna, hogy szar a gdp, nincs fogyasztás, de megtakarítanak.. :)

#1503097 TrendMan Előzmény: #1503096

Az az adat most helyreállt? Hát nem is tudtam.

Linkeljél már valamit, az úgyis jól megy.

#1503096 Spade Előzmény: #1503090

ne viczeskedjetek már, a multkor/nyáron még a lakossági fogyasztási adat volt az überfasza gazdasági adat ezt idézgettétek heti 3x és a gdp nem ért semmit, mostmeg a gdp lett a király ezt idézgetiitek, a lakossági fogyasztás meg szart se ér ? El kéne talán dönteni h miafasz van Vagy csak himbálozunk ide oda mint a kivert fasz ?

#1503090 Koffein Előzmény: #1503088

Jaja :) kevés a stadion :))

Most látszódik igazán, hogy összeszerelő üzemek fele irányították a ladikot... egyszerűbb lenne, ha kineveltek volna vállalkozó szellemű emberkéket, bátorították volna a külföldi terjeszkedést...

Még mindig azt kérdem, hogy hol vannak a mi kifli.hunk? a boltunk? emagunk?

Nem azt mondom nincsenek startupok, de azokat pikpak felvásárolják, ha egy adott szint felett láthatóvá vállnak..

#1503088 TrendMan Előzmény: #1503085

Nem azt kell figyelni, hogy mit mond.

Ezt mondta 14 éve.

És tényleg ..

Egyébként meg az a baj, hogy nem épült most elég stadion.

Háború oroszorszagban

#1503062 prfecó

Mi van mar, Gulyás Gergő kormányülés után ilyet mond?….

Betegszabi

#1503026 matgab Előzmény: #1503018

Hát igen, amikor beteg vagyok, akkor az elmúlt 10 évben akkor az gyakorlatilag home office-t jelentett a gyakorlatban.

És nem az a fajta multis home office, hogy otthon vagyok és standby állapotban várom, hogy valami sos munkával ha nem találnak meg .

török gyerek megvágta, magyar gyerek megnyitja

#1502977 Spade Előzmény: #1502971

ritka nagy faszság a keleti nyitást bírálni, talán az évsszázad legnagyobb magyar invencioja. Hogy belvárosi szuper gazdasági csapat, de nem,bírálja (gki) az nem jelent semmit elég megemllíteni h surigyurii jegybankelnökként eladta az mnb összes aranyat kb 100 dodo áron. Ma mennyi ? és ennyit a szakértelmúkröl.Most ne is nézzúk a tökebefektetéseket, Mo-n kína hanyadik is lett pár év alatt ?? Ez nyilván lófasz. Hanem ami ennél lényegesebb az otp betört az üzbég piacra, úzbégek egy 37 millás orszg b! ez egész régió majd 200 millás piac gyorsan növekvö gazdasággal.az energia hordozök miatt és baráti hozzáállással Mo felé. A kazahok pl a periodusos rendszer szinte összes elemét tartalmazzák bányászhato mennyiségben.A kazakok ösi rokonynak tartanak minket erröl annyit h van egy térség ahol 'magyar'' nevú törzs él és ezzel zárjuk is le a finnugor vitát. Amiért ezt beírtam,,mert a gkit leszarnám, annak tőzsdei vonatkozása a zotp egy 200 millás piacra lépett be........kivi leszek a ricsi követi-e ?